Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni detalji

Severina i Igor poslali pozivnice za vjenčanje, pjevačica odabrala vjenčanicu domaće dizajnerice

Severina i Igor
Foto: Instagram
1/6
23.09.2015.
u 07:50

S obzirom da je Severina vikend provela radno u Makedoniji, nogometni menadžer preuzeo je odgovornost na sebe u prvoj fazi pripreme vjenčanja

Najpoznatiji par na Balkanu Severina i Igor Kojić za nešto manje od dva mjeseca uplovit će u bračnu luku. Iako se dugo nagađalo o datumu vjenčanja, par je datum konačno i potvrdio. 24 sata pišu da će Seve i Igor sudbonosno da izreći 21. studenog u Beogradu.

– Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na vjenčanje godine ili ne – rekli su uzvanici vjenčanja za 24 sata.

Tek kada su svi uzvanici potvrdili konačan dolazak pozivnice su otišle u izradu.

S obzirom na to da je Severina vikend provela radno u Makedoniji, nogometni menadžer preuzeo je odgovornost na sebe u prvoj fazi pripreme vjenčanja pa je tako prošle srijede otputovao u Beograd kako bi nadgledao tijek priprema za najvažniji dan u njihovim životima.

Iako se šuškalo da će vjenčanje biti u Belom dvoru na Dedinju, čini se da je par ipak odustao od te lokacije.

– Dugo su razmišljali o lokaciji vjenčanja. Beli dvor na Dedinju dugo je bio favorit obje obitelji. Nitko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske obitelji Karađorđević, samo znamo da je to bila njezina odluka – kazali su Igorovi prijatelji.

Pjevačica se već odlučila i za vjenčanicu, a iako se pretpostavljalo da će zablistati u luksuznoj vjenčanici Vere Wang ili Oscara de la Rente, Severina se ipak odlučila da će haljinu za njezin dan iz snova prepustiti domaćoj dizajnerici. Čast da kreira vjenčanicu tako je pripala Severininoj dugogodišnjoj prijateljici Matiji Vuici

>>'Biserka Petrović mom je sinu pekla Draženovu tortu'

>>Severina potvrdila! Svadba je u studenom

Komentara 16

BA
balic
08:58 23.09.2015.

gdje je on nogometni menadzer? :)

ED
EDT1005
08:42 23.09.2015.

Koga to zanima?? Nula od clanka o nulama od ljudi napisana nulom od novinara. Ajde bre u Srbiju da zivis i zaradjujes. Ostavi se kuna. Znas ciji je to novac?

RZ
Rocky.Zg
09:55 23.09.2015.

Ovaj je ko ukras, ona ga je kupila kao nove cipele. Nista ne radi, nicim se ne bavi, samo se fotka s njom kad i gdje ona hoće, a ona sve plaća. Koji jado

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije