Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju u sarajevu

Severina i Igor kao Hurem i Sulejman

severina
Foto: Instagram
1/4
10.06.2015.
u 14:38

Trenutačno se s Igorom nalazi u Sarajevu, a otamo je na Instagram objavila jednu njihovu fotografiju

I dok otac Igora Kojića otkriva u Ami G Showu kako je upoznao Severinu, a Milan Popović se navodno ljuti na bivšu zaručnicu, ona uživa u novoj ljubavi.

Trenutačno se s Igorom nalazi u Sarajevu, a otamo je na Instagram objavila jednu njihovu fotografiju. Odjeveni u tradicionalne turske nošnje, pozirali su tik pred poljubac.

Severina je fotografiju popratila komentarom "kao Hurem", što je i naziv jednog od njezinih hitova. Dok se regija pita nosi li možda i Igorovo dijete, ona jednostavno uživa.

>>Aleksandar prihvatio Igora - Severina objavila slatku obiteljsku fotografiju

>>Prekrasna Severina i Igor Kojić debitirali kao par na crvenom tepihu!

Komentara 12

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:46 11.06.2015.

Dobro, turcin I srpska pevaljka narodnjaka sa zabavljaju po Sarajevu,gdje I spadaju. I zakaj je to vijest za hrvatske novine. Pa nije li ocito da doticna osoba uvijek kad je (iz nepoznatog razloga) spomenuta uvijek dobiva izuzetno negativne komentare?

IB
ibiza
15:35 10.06.2015.

dosadni ste sa njima koga to u opste zanima

Avatar zong
zong
15:16 10.06.2015.

Hahahahaha... koja sprdnja... i to još sami rade od sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije