Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rujnu

Severina i Igor Kojić planiraju svadbu?

Severina
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
16.07.2015.
u 10:15

Budući svekar odlučio je navodno i financirati svadbu sina. Svadba će navodno biti kombinacija dalmatinskih i srpskih običaja

Ako je vjerovati pisanju srpskog Blica, Severina i Igor Kojić planiraju svadbu te ona planira uzeti njegovo prezime.

- Severina i Igor vjenčat će se u rujnu. Prijateljima  je povjerila da će uzeti prezime Kojić zbog čega je sada neki zovu Kojićka ili Kebo, a ona razvuče osmijeh ne skrivajući da joj je drago zbog toga - izjavio je izvor blizak paru.

Dodao je i da se pjevačica već ponaša kao članica obitelji Kojić pa je tako nastupila i na koncertu Dragana Kojića Kebe, Igorova oca. Budući svekar odlučio je navodno i financirati svadbu sina. Svadba će navodno biti kombinacija dalmatinskih i srpskih običaja.

>>Severina predstavila singl 'Calimero': 'Prosječan dječji narodnjak koji će postići iznadprosječnu gledanost'

>>Severina o Kojiću: Igor je prekrasan muškarac, on je moja ljubav za cijeli život

Komentara 11

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
16:12 16.07.2015.

Vec 5 puta se trebala udati... na neku foru nikad ne stigne do oltara...

OS
osica
17:16 16.07.2015.

pa što nas briga, "Milanu pišite da mali ima novog tatu" i opet cirkus

JO
John13
12:24 16.07.2015.

A planira taj bajni par za vrijeme vjencanja i prikazivanje Severininog pornica? Ostvarenje je hvale vrijedno, bilo bi i drugih zaintersiranih osim mladozenje da isprobaju Severininu toplinu i draz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije