Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dove Fashion.hr

Severina došla pogledati reviju i bez riječi otišla prije kraja

Dove Fashion. hr,  (1)
Foto: slavko midžor/pixsell
1/11
13.03.2011.
u 10:38

Osim pjevačice, u gladalištu na Velesajmu bila je i Zrinka Cvitešić koju je oduševila Zigmanova dječja revija iako svojem djetetu ne bi dozvolila da bude model

Drugu večer Dove Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu u subotu došla je pogledatii pjevačica Severina. Bila je u društvu svojeg menadžera Tomice Petrovića. Nije davala nikakve izjave, a sve revije nije odgledala do kraja već je u pola zbivanja nestala.

Bila je tamo i glumica Zrinka Cvitešić koju je oduševio dječji spektakl.

– Dječica su mi bila najbolji dio večeri, donijela su životnu radost na stage – rekla je Zrinka za dječju reviju Juraja Zigmana i dodala:

– Ali svojem djetetu nikada ne bih dopustila da hoda po pistama iako će kada je modni izbor odjeće u pitanju imati apsolutnu slobodu.

Po svoju dozu modnog adrenalina došle su i Ella i Daniela Dvornik, nezaobilazni Neven Ciganović, Marija Husar Rimac sa svojim suprugom i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 43

OB
-obrisani-
13:06 13.03.2011.

hihihihihihihi otisla prije krajaaaaaaaaaaaa, pa valjda je bila ta \"revija\" tak zanimljiva da je bilo glupo sjedit do krajaaaaaaaaaaaaa hihihihihihi

ZA
zagorec1
13:10 13.03.2011.

A kaj je uopce i dosla??? Tj a tko je ona uopce??? Jedan filmic i misli da je nest!!! A i nije pokazala bas puno u filmicu!!!

OB
-obrisani-
12:58 13.03.2011.

a de joj je bre MOLANCE,ehehehehehehhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije