Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa trudnica

Severina Borisu Novkoviću: Jako sam sretna zbog prinove!

severina (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/12
13.10.2011.
u 14:41

Ispod duge haljine nazirao se njezin trudnički trbuščić, a kolegi Borisu Novkoviću dopustila je da ga pogladi. Čestitke što će uskoro postati majka dobila je od Tereze Kesovije. Dvije pjevačice čvrsto su se zagrlile.

Splitska pjevačica stigla je na promociju knjige “Smrt Danila Kiša” umjetnika Dimitrija Popovića. Osim s Terezom Kesovijom (73) i Gertrudom Munitić (66), Severina se srdačno pozdravila s dobrim prijateljem Borisom Novkovićem (44). Pohvalila mu se, ispričao nam je, da je nevjerojatno sretna zbog prinove.

– Moja supruga Lucija idući bi mjesec trebala roditi našeg drugog sina i sad sam sav u tome. Noa se veseli jer će dobiti bracu – rekao je Boris i dodao da će u prosincu imati veliki koncert.

Komentara 25

TJ
TataEU-Janez
16:35 13.10.2011.

Miša mu maloga .....a ja već mislio da predstavlja nastavak filma sa jahte!Joj Milane ko ti pamet dade...uzmeš preoranu njivu!

MI
mightymraz
16:39 13.10.2011.

sva sreca da je ova trudnica medijski popracena, dok se ostale \"obicne\" trudnice ne pitaju u kakvim uvjetima nose trudnocu i u kakvim uvjetima i roditi svoje dijete.

ST
straser
15:52 13.10.2011.

jooooj sise će joj još narasti, a onda ide ona Sevke baci sisu da se igramoooooooooo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije