Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novogodišnja izdanja poznatih Hrvatica

Seve zakopčana do grla, Rozga istaknula vitke noge

seve rozga
Foto: Pixsell kolaž
1/7
01.01.2015.
u 11:45

Osim Severine i Rozge, svojim novogodišnjim odjevnim kombinacijama pohvalile su se i Maja Šuput, Nikolina Ristović i Ana Gruica

Novogodišnja noć prilika je da naše zvijezde posebno zablistaju.Odjevne kombinacije za najluđu noć u godini pomno su odabrale i lijepe Hrvatice i pri tome istakle svoje atribute. Svojim novogodišnjim odjevnim kombinacijama pohvalile su se na društvenim mrežama.

Severina je za ovogodišnji doček odabrala haljinu s potpisom Matije Vuice. U dugačkoj haljini boje pudera s izvezenim crvenim detaljima pjevačica je zabavljala Porečane s kojima je dočekala 2015. godinu. Kako joj niske temperature ne bi pokvarile novogodišnju noć, Severina se ogrnula dugačkim crvenim kaputom i u maniri prave kraljice na glavu stavila krunu s potpisom Dolce Gabbane. Iako zakopčana do grla, Seve je u novogodišnjoj noći izgledala sjajno.

Foto: Duško Marušić /Pixsell

Svoje najveće atribute, duge vitke noge, pokazala je Jelena Rozga koja je u novogodišnjoj noći blistala u Zigmanovoj svjetlucavoj haljini s visokim rasporom. Kako naglasak ne bi bio samo na vitkim nogama, Jelena je naglasila i dekolte dubokim ''V'' izrezom.

Elfsova muza Maja Šuput zablistala je u dugačkoj haljini otvorenih leđa s printom. S kosom zavezanom u punđu i nježno ružičastom haljinom vrckava Maja mamila je uzdahe muškaraca.

Osim Maje, uzdahe je mamila i novopečena mama Nikolina Ristović. Iako je rodila prije samo mjesec dana, Nikolina je s ponosom istaknula svoju vitku figuru u ultra kratkoj zlatnoj haljinici.

Svoje atraktivno novogodišnje izdanje na društvenoj mreži pokazala je i splitska glumica Ana Gruica koja se na doček uputila u haljini domaće dizajnerice Monike Sablić.

>>Evo kako bi Severina izgledala kao anđelica VS-a

>>Koja ima veći hit? Jelena obara vlastite rekorde, ali Severina je kraljica regije

Komentara 3

OP
opcija
19:29 01.01.2015.

Baš me briga za hrvatske sponzoruše.............. Večernjožuti list

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:14 01.01.2015.

Zasto I prvi dan godine kvarite spominjanjem najvecihHrvatskih sramota?

KE
kenedi
11:26 02.01.2015.

ovi portali samo skrabaju gluposti o ovim kreketusama dajte nesto o hr sirotinji narod je gladan dole pdv dole haraci dole nameti smrt fasizmu sloboda narodu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije