Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

Sestre Kardashian - Jenner pohvalile se ovom humanom gestom

Foto: Instagram
30.08.2017.
u 12:41

"Houstone, molimo za tvoje stanovnike! Moja majka, sestre i ja donirat ćemo 500.000 dolara", tweetale su članice obitelji Kardashian/Jenner.

Kim Kardashian, njezine sestre i majka u utorak su donirale 500.000 dolara za pomoć desecima tisuća stradalih u uraganu Harvey, pridruživši se na taj način brojnim drugim celebrityjima, poput Jennifer Lopez, Dwaynea Johnsona, popularnog igrača američkog nogometa J.J.Watta i komičara Kevina Harta. 

"Houstone, molimo za tvoje stanovnike! Moja majka, sestre i ja donirat ćemo 500.000 dolara", tweetale su članice obitelji Kardashian/Jenner.  Novci će se preusmjeriti na adresu Crvenog križa i Vojske spasa.

Brojne slavne osobe vrlo su se agilno uključile u pomoć ugroženom stanovništvu. Najpoznatija stanovnica Houstona Beyonce, koja odnedavno živi na relaciji New York - Los Angeles s članovima svojeg tima radi na prikupljanju pomoći za obnovu rodnoga grada. 

Celebrityji pomažu i izražavaju potporu na razne načine. Britanski band Coldplay koji je bio prisiljen otkazati planirani koncert u Houstonu u petak zbog uragana, napisao je novu pjesmu pod nazivom "Houston #1" te ju izveo u ponedjeljak na koncertu održanom u Miamiju.

Komentara 2

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
21:59 30.08.2017.

a jeate ih tesko zaradile... da vam nije mamice nebi za sarmu imale.

KS
krao_sam
17:13 31.08.2017.

kod nas se kralo sa takovih računa ,tj izvlačili su novce za svoje potrebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije