Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA NA TWITTERU

Šešelj Trifunoviću poslao urnu sa skandaloznom porukom

22.04.2019.
u 19:23

- Dragi Sergej, šaljem ti ovu posudu da je dobro promotriš. Možda ćemo uspjeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušit ćemo rupicu da možeš disati. Može i šaka crva u nju? - napisao je Vojislav Šešelj na svom profilu.

Srpski radikal Vojislav Šešelj objavio je na Twitteru skandalozan post posvećen glumcu Sergeju Trifunoviću, ponukan njegovim komentarom na smrt Mire Marković. 

- U cik zore Sergeju Trifunoviću sam poslao urnu u kakvoj je sahranjen prah Mire Marković sa sljedećim pisamcetom: "Dragi Sergej, šaljem ti ovu posudu da je dobro promotriš. Možda ćemo uspjeti da te u nju uguramo i bez spaljivanja. Izbušit ćemo rupicu da možeš disati. Može i šaka crva u nju? - napisao je Vojislav Šešelj na svom profilu.

Inače, Truifunović je na Twitteru nakon smrti udovice Slobodana Miloševića napisao: 

- Umrla Mira Marković. Autentična Lady Macbeth. Žena kojoj je suđeno zbog zloupotrebe državnog položaja i dodjele stanova, a ne zbog ubojstava koje je naručivala. Žao mi je što joj nije suđeno ovdje. Božja kazna joj je bila što je umrla u egzilu i nije mogla doći u Srbiju - objavio je Trifunović.

 

Komentara 41

RO
roko
20:12 22.04.2019.

To su serbska posla no ipak podpora Voji koji je naš hrvatski čovjek u "prestonici" mrske nam susjedne države.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
20:25 22.04.2019.

Hahaha, Šeki trolla antife

NE
Neonacionalist
22:28 22.04.2019.

Ako ništa drugo onda se mora priznati našim istočnim susjedima da su interesantan narod , s njima zaista teško može biti dosadno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije