Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazano

Sergej Trifunović hitno prevezen u bolnicu, pozlilo mu tijekom predstave

Sergej Trifunović
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
22.10.2018.
u 08:29

Glumac je izašao na pozornicu i rekao kako se predstava Voz otkazuje jer mu je loše i zamolio je publiku za razumijevanje.

Sergej Trifunović sinoć je s Vojom Brajovićem trebao odigrati predstavu "Voz" u Novom Sadu, ali pet minuta nakon što je predstava počela, glumci su otišli sa scene, piše Kurir. 

Ubrzo se na pozornici pojavio Trifunović i zamolio publiku za razumijevanje jer zbog njegova zdravstvenog stanja moraju otkazati predstavu.

Glumac je rekao kako se ne osjeća dobro, a da nije riječ o nekom triku glumca, publika je shvatila kad su čuli sirenu Hitne pomoći, a 
Trifunović je ubrzo na nosilima odvezen u vozilo Hitne pomoći.

Kakvih je zdravstvenih problema glumac imao, još uvijek nije poznato. 

Komentara 40

DA
dalibla
08:57 22.10.2018.

matematički rečeno:kvaliteta večernjaka proporcionalna je kvaliteti srpskog glumca čiji iq je srazmjeran jačini alkohola popijenog na tuđi račun

MI
Miki
10:19 22.10.2018.

Najkvalitetnije srpske novine/portal u Hrvatskoj.Bez konkurencije.Svaka čast komšijama.

DU
Deleted user
08:45 22.10.2018.

Jel to onaj vatreni navijač Hrvatske Repke! E pa večernji jeste jadni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije