Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća u obitelji

Serena Williams rodila drugo dijete! Objavila i prvi video s tek rođenom djevojčicom

The 2023 Met Gala Celebrating Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty - NYC
Foto: DNphotography/ABACAPRESS.COM
1/9
22.08.2023.
u 21:00

- Dobro došla, predivni moj anđele - napisala je u opisu videa koji je u samo sat vremena od objave pregledan više od 100.000 puta.

Umirovljena tenisačica Serena Williams (41) i njezin suprug Alexis Ohanian postali su roditelji po drugi put. Williams je rodila još jednu djevojčicu, a prinovom se pohvalila na TikToku objavivši video svoje obitelji. - Dobro došla, predivni moj anđele - napisala je u opisu videa koji je u samo sat vremena od objave pregledan više od 100.000 puta.  Uz tek rođenu bebu i ponosne roditelje u videu se pojavljuje i njihova starija kći, petogodišnja Olympia.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Inače, vijest o prinovi otkrila je na prestižnome modnom događaju Met Gali u New Yorku. - Bila sam tako uzbuđena kada je Anna Wintour pozvala nas troje na Met Galu - rekla je Williams tada.

Slavna tenisačica i osvajačica 23 Grand Slama prošle je godine objavila da se kani "odmaknuti od tenisa" te je za američki Vogue otkrila kako želi proširiti svoju obitelj.  Serena je svoj posljednji meč odigrala u rujnu prošle godine i to protiv Ajle Tomljanović, Hrvatice koja igra pod australskom zastavom. Unatoč Sereninu porazu, 24.000 navijača na stadionu Arthur Ashe tada je nakon više od tri sata igre ipak je slavilo Williams.

VIDEO Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije