Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisjetila se

Sementa Rajhard o važnom danu u njezinom životu: Molila sam da Gospodin bude uz mene

Sementa Rajhard
Foto: Instagram
1/8
06.02.2021.
u 10:53

Glumica je podijelila sa Instagram pratiteljima svoje iskustvo poroda koje se dogodilo tijekom prvog vala pandemije koronavirusa.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard prošle godine u travnju rodila je svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Vanje Brundule dali ime Stella. Sementa je putem Instagrama odgovorila na pitanja svojih pratiteljica i glavna tema je bila trudnoća i porod koji se u Sementinom slučaju odigrao baš u najvećem jeku pandemije koronavirusa i glumica je opisala kako se osjećala tada. 

- Nitko od bližnjih nije sa mnom bio na porođaju, jer je to bilo zabranjeno. Stella je rođena u prvom valu Covida-19 i u karanteni u kojoj su uveli propusnice za županije... No iskreno, cure, nije nikakav bed, totalno se fokusirate na sebe i bebu i sve je savršeno - rekla je Sementa. Jedna pratiteljica pitala je Sementu je li bila nervozna kad je osjetila trudove, a glumica je odgovorila:

- Nisam uopće. Znam samo da sam se molila, jer sam bila sama u bolnici i molila sam da Gospodin bude uz mene i Stellu i da smiri situaciju. I zaista je bilo tako. To je moje najljepše svjedočanstvo u životu. Rekla je kako je epiduralnu dobila u deset sati ujutro, a u 15 sati je rodila i nakon dva dana je išla kući s prinovom. 

Nakon Nifty testa, krajem prvog tromjesečja je saznala i spol bebe i liječnica joj je rezultate javila SMS-om u sedam sati ujutro. Njezine pratiteljice je zanimalo i kako je shvatila kad su joj počeli trudovi?

- Javljala se neka nelagodna bol kroz cijelu noć. Ništa strašno, zato sam i čekala kao nešto jače. Definitivno nije kao u filmovima, sve u pet minuta. Najviše sam se bojala toga da možda neću znati kada je pravi trenutak ili da ću zakasniti, pogotovo radi propusnica, međutim, trudnice itekako znaju kad je pravo vrijeme - ispričala je.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije