Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo je burno

Selena Gomez i Justin Bieber zajedno na večeri nakon dodjele

Justin Bieber
07.11.2011.
u 20:30

– Iznimno sam zahvalan svojim obožavateljima što su ostali uz mene unatoč svim sra... koja kruže internetom. Nikad ne reci nikad – rekao je Justin Bieber

– Iznimno sam zahvalan svojim obožavateljima što su ostali uz mene unatoč svim sra... koja kruže internetom. Nikad ne reci nikad – rekao je Justin Bieber primajući nagradu za najboljeg muškog i najboljeg pop-izvođača na dodjeli MTV Europe Music Awards održanoj u Belfastu u nedjelju.

Osmijeh za fotografe

Zahvalu je 17-godišnji pjevač uputio svima koji vjeruju da on nije otac tromjesečnog dječačića kojeg je rodila 20-godišnja Mariah Yeater i koja je medijima plasirala priču da je posljedica kratkog i strastvenog susreta s Justinom trudnoća. Ta je vijest šokirala njegove mlađahne obožavateljice, ali i Bieberovu 19-godišnju djevojku Selenu Gomez, koja je bila voditeljica na dodjeli u Belfastu. Zato se brzo proširio trač kako je Selena nogirala Justina kada je doznala za njegovu prijevaru. Na samoj dodjeli Justin se iza pozornice družio s prijateljicom Hayden Panettiere i ostatkom ekipe, Seleni se nije približavao niti su izmjenjivali nježnosti tijekom dodjele. Sve do kraja večeri držali su se podalje jedno od drugoga, no na večeru nakon dodjele došli su zajedno. Nasmiješeni su pozirali fotografima dajući svima do znanja da je njihova tinejdžerska ljubav pobijedila.

Gol utrčao na pozornicu

Osim Biebera, na dodjeli je najbolje prošla Lady Gaga koja je dobila nagradu za najbolji spot i najbolju pjesmu, a odlukom struke proglašena je i najboljom ženskom izvođačicom. Prije no što je Gagi uručena nagrada za najbolju pjesmu, na pozornicu je utrčao goli muškarac i iznenadio prezentericu Hayden Panettiere.

– Htio sam se malo prošetati i napraviti show – objasnio je goli muškarac, odnosno irski glumac David Monaghan čije je pojavljivanje u obnaženom izdanju na pozornici bilo dio dogovorenog skeča. Najboljim novim izvođačem na dodjeli proglašen je Bruno Mars, grupa 30 Seconds To Mars osvojila je nagradu za najboljeg alternativnog izvođača te najbolji world stage nastup. Eminem je najbolji hip-hop izvođač, Katy Perry je najbolja izvođačica uživo, dok je grupa Linkin Park nagrađena kao najbolji rock-sastav.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije