Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte galeriju

Seksi pin-up i glamur grčkih boginja i ratnica za ljeto 2013.

badic (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/10
21.07.2012.
u 08:33

Miami u osjetljivom europskom modnom uhu ima zlokoban prizvuk otkako je prije 15. godina u njemu na stubištu svoje vile nemilosrdno ustrijeljen Gianni Versace.

Na najseksepilnijem mjestu na svijetu, na bazenu Raleigh u Miami Beachu na Floridi, počeo je najzabavniji i svakako najvreliji ljetni program: Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2013! Do ponedjeljka će isporučiti novu modu za plivanje, kupanje i za plažu, namijenjenu modnom ljetu 2013. Osim bogatih svjetskih modnih trgovaca modni tjedan okuplja važna imena u “swimweare” dizajnu, a sam je početak bio rezerviran za Lisu Burke i njezinu novu kolekciju linije Lisa Blue.

I Versace bi se radovao

Miami u osjetljivom europskom modnom uhu ima zlokoban prizvuk otkako je prije 15. godina u njemu na stubištu svoje vile nemilosrdno ustrijeljen Gianni Versace. Ali život ide dalje – ni Gianni se ne bi protivio programu s “modom, ljepotom, supermodelima i slavnim osobama” kakav je i sam stvarao. Na FWS-u u South Beachu, gdje se nalazi Raleigh, svaki put dođe više od 12 tisuća gostiju!

Jasno je zašto ga zovu najvažnijim događajem za industriju kupaćih kostima. Trendovi pak za sljedeće modno ljeto na plaži idu u nekoliko smjerova. Jedni osiguravaju izgled zdrave, mršave, brze, fitness djevojke. Suprotnost je tome glamurozna mistika s temama grčkih boginja i ratnica. Nježni su kontrapunkt djevojke stopljene s prirodom što se ogleda u finim motivima njihovih badekostima. Naravno, tu je i retro moda, nostalgija za 50-ima, i modnom prošlošću koja podiže gaćice kostima do struka.

Pin-up nostalgija

Upravo u tom nostalgičnom modnom poglavlju svoje je najslađe i najsvježije kreacije pokazala Lisa Burke. Oduševljena pin-up stilom, na svoje je kupaće kostime otisnula cijele prizore iz pin-up prošlosti u kojem slatke djevojke tobože nisu svjesne svoga seksepila.

Lisa oduvijek ima na pameti i onu tamnu stranu modne priče koju odlično prevodi u odgovarajući glamur. Tako je nadahnuta kitovima kao bićima koja dolaze iz drugih galaksija, obojila tijela kupaćih kostima njihovom ljeskavom mrkom, crnoplavom bojom. Uz “mitski” glamur idu uznemirujući ukrasi za glavu. No sve to umiruje elegantan Lisin nerv, s badićima za princeze...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije