Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog djece

Seksi glumica šokirala: Suprug i ja se uopće ne seksamo!

MEGAN FOX
Foto: Instagram
1/6
07.08.2014.
u 15:35

Iako je jedna od najseksi žena na svijetu, Megan Fox ne može se trenutno pohvaliti sjajnim seksualnim životom...

Iako je jedna od najseksi žena na svijetu, Megan Fox ne može se trenutno pohvaliti sjajnim seksualnim životom. Zapravo - trenutno ga uopće nema. Otkrila je da nema nikakve šanse da se ona i njezin suprug Brian pohvataju.

- Naš sin Noah spava između nas tako da nema nikakve šanse da se pohvatamo navečer. Moja i Brianova intima trenutno jednostavno ne postoji, rekla je ljepotica za Entertainment Tonight. Megan i Brian roditelji su dva dječaka. Noah će u rujnu napuniti dvije godine, dok maleni Bodhi uskoro ima šest mjeseci. Par ne namjerava stati na dvoje djece. Brian i Megan u sretnom su braku od 2010. godine.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

>>Nakon trudnoća izgleda još bolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije