Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek distanciran

Sean Penn: Slava je najveća bolest hollywoodskih zvijezda!

\'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.  Sean Penn at the Land of Dreams Hait, Happy Hearts Fund Benefit at the Metropolitan Pavilion in New York, USA. 05/11/2011  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:
BigPictures/PIXSELL
23.01.2012.
u 09:19

Glumac i redatelj na Sundance film festivalu promovira svoj novi film ''This Must Be the Place" koji je sniman u Irskoj

Američki glumac i redatelj Sean Penn nikad nije bio ljubitelj glamuroznog hollywoodskog stila života te ga je više ismijavao nego mu se priklanjao.

Na Sundance film festivalu u Utahu gdje promovira novi film ''This Must Be the Place" Sean je izjavio da je slava najveća bolest hollywoodskih zvijezda. Zbog svega negativnog što nosi sa sobom često je razmišljao da se povuče iz filmske profesije.

– Jedino što može napraviti normalan čovjek jest da joj okrene leđa. Ne pretjerujem kad kažem da je to bolest koja i te kako utječe na naš život. Pri tome ne mislim na ljude koji su u njezinu fokusu nego na kulturni život svih nas koji zbog svega navedenog postaje jeftin – objasnio je Penn.  U novom filmu glumi propalu glazbenu zvijezdu koja kreće u potragu za nacistom koji mu je u ratu mučio oca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije