Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj Trump

Schmidtova knjiga otkriva zakulisnu igru kojom je Ivanka namjeravala baciti Melaniju u drugi plan

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/8
17.01.2023.
u 18:50

U knjizi  "Donald Trump v. The United States: Inside the Struggle to Stop a President" autor Michael Schmidt otkrio je kakve su nesuglasice vladale između Trumpove supruge i kćeri.

Michael Schmidt u svojoj knjizi  "Donald Trump v. The United States: Inside the Struggle to Stop a President" na 496 stranica donosi zanimljivo štivo u kojem otkriva što se sve događalo iza kulisa vladavine Donalda Trumpa kao američkog predsjednika. Američki mediji izdvajaju kako je novinar uglednom "The New York Timesa" dosta prostora posvetio i odnosu između Trumpove supruge Melanie i njegove kćeri Ivanke. Schmidt njihov odnos opisuje kao težak i navodno je tadašnji šefa osoblja Bijele kuće John Kelly imao zadatak smirivati strasti i rješavati sukobe između Trumpove supruge i kćeri. 

Schmidt je s u razgovoru za MSNBC istaknuo kako je Kelly imao puno važnijeg posla od toga da rješava obiteljske nesuglasice Trumpovih i nije mu se sviđala uloga koju mu je predsjednik dodijelio. Kelly je trebao uvesti strukturu i bolji red kod Trumpovog osoblja, a ne u njegovoj obitelji, ističe autor knjige.

Kada je Trump osvojio predsjednički mandat svojoj kćeri Ivanki i njezinom suprugu je osigurao savjetnička mjesta u Bijeloj kući, a Ivana je Supružnicima su pripala savjetnička mjesta u Trumpovom uredu u Bijeloj kući, a Ivanka je postala i direktorica Ureda za ekonomske inicijative i poduzetništvo. No, to joj nije bilo dovoljno i prema pisanju Michaela Schmidta, htjela je više biti u prvom planu poput svoje pomajke Melanie.

Zato je Ivanka smislila ideju kako Melaniju baciti u drugi plan i namjeravala je umjesto Ured prve dame oformiti Ured prve obitelji na kojem bi ona bila na čelu te bi se pojavljivala uz oca u brojnim protokolarnim prilikama. Ova ideja je naravno naljutila Melaniju i htjela je jasno dati do znanja tko je prva dama u Bijeloj kući, a Kelly je i u ovoj situaciji morao smirivati strasti između dviju dama.

Autor knjige navodi kako je baš zbog ove ideje i činjenice da je Ivanka htjela voditi glavnu riječ u Bijeloj kući, Melani sa sinom Baronom ostala u Washingtonu sve do kraja mandata svog supruga iako je neko vrijeme najavljivala kako će sa sinom više vremena provoditi u New Yorku gdje su živjeli prije nego je Trump postao predsjednik. 

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
21:26 17.01.2023.

Castohlepna Ivanka nije se sjetila rjesenja. Da je dolazila na posao u toplesu zasjenila bi i Melaniju i oca i planetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije