Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ‘Igre prijestolja’

Scenarij se brisao odmah nakon čitanja, a svaki član ekipe imao je kodno ime

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/7
11.07.2018.
u 12:06

Snimanje jednog od najpopularnijih serijala svih vremena je gotovo, a glumci se opraštaju s ulogama.

Nakon više od devet mjeseci završilo je snimanje “Igre prijestolja”. Jedna od najuspješnijih i najomiljenijih tv-serija u posljednjoj sezoni imat će šest epizoda, a producenti najavljuju spektakularne scene.

Ova, posljednja sezona ikad, snimala se najdulje, a snimanje se odvijalo u Dubrovniku i Šibeniku, Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj i Islandu. Sophie Turner, koja glumi Sansu Stark, otkrila je kako se produkcija osigurala protiv “curenja” informacija o radnji posljednje sezone.

– Nitko nije dobio fizičku kopiju scenarija. Sve smo dobivali u digitalnom obliku, na aplikaciji, a nakon što bismo ga pročitali, dokument bi se sam izbrisao. Dijaloge koje smo izgovarali dobivali smo dan prije, a 24 sata poslije sve bi nestalo – otkrila je Turner.

Osim toga, na setu je bilo strogo zabranjeno fotografiranje. Svi koju su se slučajno ili namjerno našli na mjestu snimanja, morali su naljepnicama prekriti kameru na telefonu, a svaki član ekipe imao je kodno ime kako se ne bi saznalo tko je koji dan na setu.

– Uskočila sam na brod za otok da pozdravim zemlju koja mi je bila dom daleko od doma gotovo cijelo desetljeće. Ovo je bilo nevjerojatno putovanje. Hvala Igri prijestolja za život koji nikad nisam ni sanjala da ću živjeti i za obitelj koja će mi zauvijek nedostajati – napisala je ispod fotografije na Instagramu Emilia Clarke koja je u glumačkoj postavi od prve sezone. Uz to, najavila je povlačenje iz Hollywooda na neko vrijeme da bi se odmorila.

– Ljudi me sad stalno pitaju što ću raditi dalje, ali sve što želim je dobro se naspavati pa ću vidjeti dalje – zaključila je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije