Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak prijatelji

Scarlett Johansson s bivšim suprugom izašla na večeru

'Actress Scarlett Johansson arrives for the 2010 MTV Movie Awards at the Gibson Amphitheatre in Universal City, California on June 6, 2010.   AFP PHOTO / VALERIE MACON'
Foto: 'VALERIE MACON'
1/3
19.12.2010.
u 12:42

Uskoro bivši bračni par u petak navečer viđen je u jednom restoranu u New Yorku. Scarlett i Ryan smijali su se i zabavljali tijekom nekoliko sati koje su proveli skupa

Kada su objavili da se rastaju, Scarlett Johansson i Ryan Reynolds izjavili su da će i dalje biti prijatelji te se odnositi jedno prema drugome s ljubavlju. A to će obećanje, čini se, i održati. Naime, uskoro bivši bračni par u petak navečer viđen je u jednom restoranu u New Yorku. Scarlett i Ryan smijali su se i zabavljali tijekom nekoliko sati koje su proveli skupa. Iz izvora bliskih glumici američki časopis People doznao je da ona i dalje želi provoditi vrijeme s Ryanom, ali i kako joj je teško jer mediji pišu laži o njihovu rastanku. – Ovaj susret nije početak pomirenja – rekla je Scarlettina prijateljica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije