Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi je žele

Scarlett Johannson najplaćenija je glumica na svijetu

scarlett johansson
Dolce&Gabbana
24.02.2013.
u 09:00

Scenu ispod tuša koja traje 3 minute Hitchcock je snimao 6 dana, a navodno je inzistirao da voda bude ledena kako bi Leigh uvjerljivije vrištala. Scarlett je ipak imala bolje uvjete

Mlada zvijezda dansko-poljskih korijena, Scarlett Johansson našla se u jednoj od najpoznatijih filmskih scena i odradila je vraški dobar posao odglumivši u filmu “Hitchcock” Janet Leigh, glavnu glumicu iz originalnog Hitchcockova filma “Psiho” iz 1960. godine. u slavnoj sceni pod tušem.

Scarlett Ingrid Johansson prvi se put pojavila 1994. u filmu “Sjever”, a već joj je sljedeći film “Šaptač konjima” iz 1998. donio pohvale, ugled i mnoga priznanja. Izuzetno se rijetko događa da je isti glumac nominiran u dvije oprečne kategorije u isto vrijeme, no 28-godišnjoj Scarlett je i to uspjelo, 2003. nominirana je za nagradu Zlatni globus, za dramu “Djevojka s bisernom naušnicom” i komediju “Izgubljeni u prijevodu”.

Prošle je godine likom Crne udovice u filmu “Osvetnici” zaradila 20 milijuna dolara. Time je postala najplaćenija glumica svih vremena i dobila svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih. U vezi je s francuskim novinarom, 30-godišnjim Romainom Dauriacom.

-Ja sam samostalna žena, znam čuvati samu sebe, a ljubav i briga su mi uvijek potrebne- rekla je Scarlett koja se 2011. razišla od kolege glumca Ryana Reynoldsa, nakon 3 godine braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije