Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miljenik regije

Saša Matić oduševio prvim koncertom u Koprivnici, pogledajte koliko je ljudi stiglo

Foto: Dario Horvat
1/8
07.10.2023.
u 09:58

Saša Matić raspjevao prepunu Sportsku dvoranu Josip Samaržija BEPO

Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najljepših muških vokala ovih prostora, Saša Matić, pred prepunom Sportskom dvoranom Josip Samaržija BEPO, održao je svoj prvi solistički koncert u Koprivnici.

Miljenik regije, za čije se nastupe nerijetko traži karta više, Koprivničane i njihove goste počastio je bezvremenskim hitovima, koji ga već dugi niz godina sigurno drže na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice.

1/29

Balade poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele' te 'Poklonite mi nju za rođendan', osigurale su mu epitet ''kralja balada'', a sve njih i mnoge druge, Koprivničani su sada imali prilike po prvi puta čuti i uživo.

Foto: Dario Horvat

Ni njih, kao ni publiku diljem drugih gradova i država, Sašin prepoznatljiv vokal nije ostavio ravnodušnim, a potvrdile su to i višeminutne ovacije tijekom koncerta.

S obzirom kako je ovo bio prvi Sašin koncert u Koprivnici, bila je ovo sjajna prilika da publika u samo jednoj večeri doživi presjek Sašine bogate glazbene karijere, kroz retrospektivu mnogobrojnih hitova.

VIDEO Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

Ključne riječi

Komentara 10

GR
grodar
12:11 07.10.2023.

nijedan hrvat u publici

DU
Deleted user
11:59 07.10.2023.

I koliko su vam platili za tu reklamicu? I koliko, ako se smije znati?

DU
Deleted user
11:17 07.10.2023.

Zanima me tko im daje radne dozvole za rad u Hrvatskoj?? HDZ-njare?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije