Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon neumjesne šale

Saša Lozar uputio javnu ispriku Severini: 'Znaš da mi to nije bila namjera'

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/16
23.02.2024.
u 18:12

Eugen je također iznenadio svojim komentarom pjevačici, a i on se naknadno ispričao pjevačici

Izvođači na sinoćnjoj Dori Eugen Stjepan Višić, Mario Lipovšek Battifiaca i Saša Lozar neugodno su iznenadili gledatelje i javnost seksističkim ponašanjem prema Severini Vučković na presici nakon prve polufinalne večeri. Severina je dijelila jaja ostalima natjecateljima, no neki ih nisu prihvatili. Prvi je bio Vinko Ćemeraš, a onda se nadovezao Battifiaca koji je Severini poručio: "Hvala lijepa, već ih imam dva." Isto je ponovio i Saša Lozar, a onda je jaje vratio i Eugen.

"Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoši? Čekaj, imam još jedno jaje", rekao je na engleskom jeziku pa rukom krenuo prema hlačama. "Nije toliko veliko, ali bit će u redu", dodao je. Njihovo ponašanje je na društvenim mrežama osudio veliki broj ljudi, a glazbenik se sada javno ispričao Severini.

VEZANI ČLANCI

"U životu postoje momenti kada se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što NIKAD ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti. Saša", napisao je 44-godišnji pjevač na Instagram storyju. 

Foto: Screenshot

"Vulgaran", "Tko je ovog pustio da se pojavi na televiziji?", "Jadna žena. On stvarno nije normalan", bile su neke od reakcija na Internetu nakon pressice sinoć.

Eugen je također iznenadio svojim komentarom pjevačici. 

"Još nešto - ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je li možeš ti to?"  upitao je Eugen Stjepan Severinu koja je ostala vidno iznenađena nakon njegove izjave. 

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
1/93

On se kasnije također ispričao pjevačici. 

- Jako je nespretno ispalo i izvučeno je iz konteksta. Odnosilo se na cijelu priču s pilićima i Severinom sa ženom s druge planete. Jaje također simbolizira i pilića, novi život, dijete. Ja Severinu volim od kada znam za sebe i žao mi je da se izvlače ovakve konotacije. Osuđujem svaki oblik seksizma i šovinizma. Tko me imalo bolje poznaje, zna to. - napisao je Eugen na svom Instagramu. 

VIDEO Josip Senta iz The Splitters nakon probe na Dori

Ključne riječi

Komentara 8

OP
Ocvali pupoljak
19:39 23.02.2024.

Sramota, sramota, sramota . Katastrofa HRT izvođaći s pjesmama i ponašanjem. Ukinite Doru jer to je nepoštivanje svih nas pred ekranima, mi vas plaćamo.

BA
Barcelona85
19:39 23.02.2024.

Oba dvojici pamet i kultura na razini njihovog pjevanja.

Avatar Aurel
Aurel
18:57 23.02.2024.

ono kad si zadnji seljober, pa zamišljaš sebe kao "pravog frajera". DNO. pa se onda još opravdavaju da "to inače nikad ne bi rekli". što znači to "inače"??? obojica su totalni primitivci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije