Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan par

Saša Lozar na Maldivima proslavio 18. godišnjicu braka sa suprugom Marinom koju ne viđamo često

Zagreb: Saša Lozar
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
06.09.2023.
u 17:30

- Po kiši i po suncu… sretna ti 18. neka se dogodi ČUDO - napisao je Lozar u opisu videa na kojem stoji zagrljen sa svojom voljenom Marinom o kojoj se ne zna puno u javnosti

Pjevač Saša Lozar (43) trenutno uživa na Maldivima gdje se uputio sa suprugom Marinom, a na egzotičnu lokaciju stigli su kako bi proslavili 18. godišnjicu braka. Trenutke sa svog bajkovitog odmora Saša rado dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

- Po kiši i po suncu… sretna ti 18. neka se dogodi ČUDO - napisao je Lozar u opisu videa na kojem stoji zagrljen sa svojom voljenom Marinom o kojoj se ne zna puno u javnosti. Poznato je tek da su u braku od 2005. godine i da zajedno imaju kćer Evu. 

Saša je nedavno u razgovoru za Večernji list govorio o tajni uspješnog braka. – To su uvijek škakljiva pitanja. Dobro se slažemo i imamo razumijevanja jedno prema drugom. Naravno da je ljubav osnova, no nije jedini faktor da bi brak funkcioniramo. Oboje smo realizirani ljudi, stabilni u svom poslu i samim time opušteniji. Mislim da je to razlog da stvari klapaju, kazao je Saša i otkrio da oboje s njihovom Evom imaju dobar odnos. 

VEZANI ČLANCI: 

– Oboje se trudimo biti podrška u svakoj situaciji i na dispoziciji. Sretan sam što je srčana i vedra mlada djevojka – rekao je Lozar koji je na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu pjevao pjesmu "Lagano na vrijeme", a priprema i četvrti album.

– To je dosta složen proces. Svaki novi single putokaz je za sljedeću priču, pa se često dogodi da se stvari i oduže. Stilski će ostati sličan u pop žanru, uglavnom isti autorski tim. Kako sam ja vokalno nepredvidljiv, sigurno će se nešto izdogađati. Najviše volim tu spontanost u studiju. Završava se jedna posebna pjesma snimljena u siječnju u Sarajevu, pjesma Dina Šarana (Letu štuke) pod producentskom palicom Đanija Pervana. To nas čeka na jesen, album do kraja godine ili početak 2024., kazao je Lozar. 

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije