Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitka trudnica

Cijelu trudnoću bila je na meti kritika, a ovime je svima začepila usta!

Sarah Stage
Foto: Instagram
1/9
16.04.2015.
u 11:18

O njenoj trudnoći naveliko se raspravljalo posljednjih mjeseci, a sada je konačno došao dan kada je Sarah svim dušebrižnicima dokazala kako su sva njihova predviđanja pala u vodu.

Vjerojatno najzgodnija trudnica koju svijet pamti u posljednje vrijeme Sarah Stage u utorak je rodila zdravog dječaka, javlja E News!

30-godišnja Sarah tijekom trudnoće često je bila na meti kritika zbog svog vitkog izgleda i trbuha koji je u visokoj trudnoći bio gotovo neprimjetan.

Ipak, iako su svi bili zabrinuti za njenu bebu ona je cijelo vrijeme dušebrižnike uvjeravala da je s djetetom sve u najboljem redu. U utorak su sve sumnje pale u vodu kada je manekenka rodila potpuno normalnog dječaka kojem je nadjenula ime James Hunter.

Beba je rođena potpuno zdrava, a nakon rođenja težila je nešto više od 3600 grama. Inače svoju besprijekonu liniju tik pred porod Sarah pripisuje redovitoj tjelovježbi i zdravoj prehrani. 

>>Vitka trudnica povod svađi na internetu

>>Ova je manekenka u osmom mjesecu trudnoće?

Komentara 1

Avatar dosadni
dosadni
11:20 16.04.2015.

a koja je ova ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije