Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na meti kritika

Evo kako kontroverzna manekenka izgleda četiri dana nakon poroda!

sarah stage
Foto: Instagram
1/5
22.04.2015.
u 09:23

Kritičari su bili u krivu budući da je prije nekoliko dana rodila malenog Jamesa Huntera, zdravu, normalnu bebu od gotovo četiri kilograma

Prelijepa manekenka Sarah Stage izazivala je kontroverzije tijekom svoje trudnoće. Naime, svih devet mjeseci imala je mali trbuh i dobro definirane mišiće, pa su joj zamjeravali da se izgladnjuje tijekom trudnoće i da neće roditi zdravo dijete.

Kritičari su bili u krivu budući da je prije nekoliko dana rodila malenog Jamesa Huntera, zdravu, normalnu bebu od gotovo četiri kilograma. Da bi zlobnici imali o čemu pričati, Sarah je pozirala četiri dana nakon poroda, u donjem rublju.

Izgleda, naravno, spektakularno. Kao da nije ni bila trudna. Ispod fotografije napisala je kako jedva čeka za pet tjedana početi trenirati. "Četiri dana poslije poroda. Ukupno sam u trudnoći dobila 12 kilograma. Uzbuđena sam što ću moći ponovno početi trenirati za pet tjedana", napisala je ispod fotografije.

>>Cijelu trudnoću bila je na meti kritika, a ovime je svima začepila usta!

>>Vitka trudnica povod svađi na internetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije