Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kornatima

Sanja Doležal u ležernom izdanju pozirala za kormilom broda: 'Jer ploviti se mora'

Foto: instagram
1/9
06.08.2023.
u 13:19

Sanja je neko vrijeme uživala na svojoj omiljenoj destinaciji u kući u Donjem Zvečaju, smještenoj odmah pored rijeke Mrežnice, a sad se zaputila na Kornate

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) i dalje uživa na odmoru, a nakon Mrežnice zaputila se u Nacionalni park Kornati, a sada je s pratiteljima pokazala i kako uživa na brodu.

-  ...jer ploviti se mora... - napisala je Sanja u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu uz koju je podijelila i dvije fotografije s broda. 

Na prvoj fotografiji nasmijana i opuštena Sanja pozirala je za kormilom broda, usmjeravajući ga prema nepoznatoj destinaciji u Nacionalnom parku, dok je na drugoj pozirala na palubi broda koji se usidrio u jednoj od brojnih uvala. Sanja je na brodu pozirala u lepršavoj košulji zanimljivog printa, a lice bez šminke prikrila je sunčanim naočalama. 

VEZANI ČLANCI

Inače, pjevačica je i ovog ljeta dio odmora provela na svojoj omiljenoj destinaciji u kući u Donjem Zvečaju, smještenoj odmah pored rijeke Mrežnice.

Sredinom srpnja tako je pokazala svoje ležerno izdanje bez trunke šminke na licu kada je pozirala pokraj rijeke. 

- Uživancija na najjače - napisala je Doležal pokraj fotografije.

Podsjetimo, voditeljica je 60. rođendan u svibnju proslavila upravo na Mrežnici gdje je postavila pravi "party kutak".  

Nije bilo poznato koga je Sanja pozvala, ali iz videa koji je objavila na Instagramu se vidi kako je goste ugostila u drvenoj ljetnoj kuhinji. Iz nje se pruža nevjerojatan pogled na Mrežnicu. Kuhinju je ukrasila natpisima 'Happy Birthday' i zlatnim balonima u obliku brojeva 6 i 0. 

Inače, Sanja i danas izgleda mladoliko, a njezin izgled mnogima privuče pogled. Mnogi je pitaju i koja je tajna. No, ona je nedavno u jednom intervjuu rekla da se radi samo o genetici.

– Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – otkrila je pjevačica koju možete gledati i u predstavi "Ljubav, gubitci i moda" te u IN Magazinu gdje ima svoju novu rubriku "Iskreno sa Sanjom" u kojoj poznate i nepoznate osobe razgovaraju o brojnim temama i pred kamerama ogole dušu.

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije