Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila obožavatelje

Sanja Doležal pozirala s minimalno šminke, pratitelji: 'Kao vino! Predivni ste!'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/12
21.10.2022.
u 08:50

Pjevačica i voditeljica na Instagramu je podijeila jesensku fotografiju na kojoj su se posebno istaknule njezine oči i kosa, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (59) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila idiličnu jesensku fotografiju. Naime, Sanja je pozirala s minimalno šminke, dok je ležala na jesenskom lišću, a na fotografiji su se posebno istaknule njezine plave oči i kosa. 

- Na jastuku od lišća, predivna jesen – napisala je pored fotografije, a u komentarima su joj komplimente uputili pratitelji. „Ti si predivna“, „Najbolja pjevačica“, „Sanja, kao vino! Predivni ste“, „Prezgodna ženo, a te okice“, pisali su joj. 

Bivšu voditeljicu i pjevačicu jedan je komentar posebno razveselio.

- Nadam se da ne ležiš u našem parku - našalila se sa Sanjom jedna pratiteljica, a ona joj je uz smijeh odgovorila: 

- To bi bila ludnica.

Podsjetimo, Sanja sa svojih 6000 pratitelja često dijeli fotografije. Tijekom ljeta tako je podijelila fotografije s odmora, no nije otkrila svoju lokaciju.

- Negdje na pučini - napisala je pjevačica u opisu fotografije nastale na brodu na kojoj je pozirala u zanimljivom svjetloplavom kaftanu s motivima morskih životinja i sve oduševila. S pratiteljima je ljetos otkrila i gdje je sve putovala. Prvo je otkrila da je boravila u Londonu u posjetu kćeri Lei koja tamo studira na jazz akademija,  zatim se javila s Mrežnice, točnije iz Donjeg Zvečaja gdje ima vikendicu koja je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve gdje u posljednje vrijeme provodi sve više vremena.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

Ključne riječi

Komentara 3

KO
koraknaprijed
10:01 21.10.2022.

Puno ljepša od Severine,Borne,Jelene,Nives,Vlatke i Dvornik.

Avatar Barba
Barba
10:05 21.10.2022.

To su geni. Sanja je na baku Nedu.

DU
Deleted user
10:31 21.10.2022.

Doležal i njezine godine se najbolje vide da ne reklamiram medij u emisiji kojoj kuha . Na TV ultra HD u rezoluciji 4K. Nikakva šminka joj ne pomaže pa da ima i 12 kila po faci. Ova slika u ovomom članku je bez šminke ali je ispeglana i previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije