Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo ti pričaj'

S. Bagarić: Ne znam kako, kao u ovoj ulozi, biti uzdržavana, od 18. godine imam svoj novac

24.02.2016., Zagreb - Igor Mesin i Sandra Bagaric na setu nove serije Nove TV Samo ti pricaj. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
25.02.2016.
u 12:11

Nastala je po španjolskoj licenciji, počinje u ožujku, a humor se temelji na muško-ženskim odnosima s kojima se gledatelji lako poistovjećuju

Godine razgovora s različitim profilima ljudi koji se bave zabavnim biznisom, od stand-up komičara do glumaca u komedijama, pokazale su da u tom žanru teško možeš pogriješiti ako igraš na muško-ženske odnose. Shvatile su to i svjetske produkcije i domaće TV kuće pa poslije “Andrije i Anđelke”, emisije koju gledamo na RTL-u, a snimljena je po kanadskom izvorniku, i Nova TV, doznajemo, u ožujku kreće sa svojim adutom, serijom “Samo ti pričaj” nastaloj adaptacijom španjolske uspješnice “Escenas de matrimonio”.

Odgajali su me kao sina

U središtu radnje životni su zapleti tri generacije bračnih parova, trenutačno se snima na Velesajmu, a jučer smo upali na set bračne svađe srednjeg para – Dubravke i Ivana Jakšića, koje glume operna diva Sandra Bagarić i Igor Mešin.

– Uđite, uđite, zašto biste kucali? Tu nam je kao kod kuće, samo je malo previše ljudi, a i nitko ne pita mora li izuti cipele! – smije se odlično raspoloženi Mešin po dolasku ekipe u njihov improvizirani stan. Snimaju po osam sati i 12 scena dnevno, a Sandra, iako je relativno nova u ovom formatu, od kolege iz Komedije s kojim surađuje već 20 godina prima samo pohvale.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

– Ona ima taj neki sirovi talent koji je odličan i koji treba samo dalje razvijati. Zna naučiti tekst i ide joj brzo, a to je na ovakvim projektima blagoslov – kaže Igor, a Sandra ulijeće:

– Je l’ to on mene ogovara? Ma, šalim se, kaže istinu. Učim, učim i hodam po stanu sa skriptama i markerima pa glumim da sam opet studentica i vičem na sinove kada dobiju lošu ocjenu: “Kako mama može učiti u 40-ima? Morate i vi!” Dobro, ponekad malo i improviziram, ali to moj lik traži.

Uvjerena je da će se gledatelji prepoznati u tim bračnim klišejima kojima se serija bavi jer, kaže, od scene do scene čini joj se kao da glumi stvari koje i privatno govori svojem suprugu.

– Dobro, ovdje je možda malo više klišeiziran standardni hrvatski balkanski brak. Moj brak baš ne izgleda tako, ali prepoznali smo se u osnovnim pikanterijama fabule. Naime, moj muž Darko Domitrović ne gleda utakmice, ne idemo u kafiće, kućanske poslove dijelimo. Nisam kao u serijalu dokona kućanica Dubravka koja troši tuđi novac. Ja od svoje 18. godine ni od koga nisam uzela ni kune. Ne znam što znači biti uzdržavana žena. Mene je otac odgajao kao sina. Tako da sam se za ovu ulogu morala dosta transformirati – iskrena je Sandra, a na njenu malu disertaciju o svojoj sličnosti s likom koji glumi, Igor u šali nabacuje:

Ubojica muškog ega

– Žena poput tebe u zbilji bi uništavala moj ego. No, vratimo se seriji... Što sam stariji, sve manje volim serije s općenitim humorom, a sve draže su mi ovakve – životne, u kojima se zbilja možeš naći jer se izgovaraju rečenice koje sam i sam u životu izgovorio. Naime, i privatno, baš kao u seriji, rasprave o nebitnim temama sa svojom suprugom vodim barem četiri puta tjedno. Uglavnom, ovaj bi mi format kao gledatelju bio jako zabavan, a nadam se da će tako biti svima.

Osim Sandre i Igora, koji glume srednji bračni par u kojem se suprug osjeća zanemareno dok žena previše troši ne bi li kompenzirala emotivnu prazninu zbog sinova odlaska na studij, u seriji mladi par glume Edina Pršić i Asim Ugljen, a stariji par Mirela Brekalo i Ratko Glavina.

>>Sandra Bagarić: Blago sam posesivna majka, ali sinovima ne branim njihove snove

>>Sandra Bagarić: Ne bojim se starenja jer karoserija se uvijek da pokrpati

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:28 25.02.2016.

Oće li i nadan dobit koju rolu, mislim ono bio bi red.....

DI
@Didi
11:35 26.02.2016.

Mislim da će nakon "Andrije i Anđelke" ovo više biti kao neka isforsirana blijeda kopija, šteta fali nam dobrog domaćeg humora; možda da se netko sjetio ponuditi ulogu Ani Begić koja je odlično odglumila u Bibinom svijetu taj tip ulogee možda bi nada postojala...ali ovako, plašim se da će sav vrhunac humora biti svedeno na Sandrin sopranski smijeh, grrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije