Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Samanta je priznala Ivanu da ima drugoga: 'Bilo me je strah'

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/41
25.11.2023.
u 18:15

Rekla je da nemaju zajedničke teme ni interese, te da se prijavila u nadi da možda nešto bude. Dodala je i da se nije prijavila samo zato što čeka da se uda za Ivana. Farmeru je otkrila da ima nekoga i da s njim želi ostati prijateljica.

U showu 'Ljubav je na selu' Ivan je svoju odabranicu Samantu čekao u restoranu gdje su trebali večerati. Farmer je rekao da ona uvijek kasni, no da se stvarno super spremi, Ipak, ne sviđa mu se količina šminke koju stavlja na lice. Donio joj je ružu, ali nije znao gdje bi je stavio. 

- Bilo me je strah da me opet ne napadne da je ta ruža puna kukaca - kazao je, dok je Samanta rekla da je prije večere malo odspavala i da joj je trebalo vremena da se spremi. Nakon toga su nazdravili. Ivan je svoju odabranicu zamolio da dok večeraju ne nosi šešir na glavi. 

VEZANI ČLANCI:

 - Navikao sam kad ide večera ili ručak da nikad nije ni kapa ni šešir na glavi. To je kod mene nekakvo pravilo- priznao je. Zanimalo ga je njeno mišljenje o njemu, te hoće li se iz ovog izroditi neka veza. 

- Ne znam. Ne bih te htjela povrijediti, ali ne znam koliko si vidio, nemamo mi baš neke zajedničke poveznice - bila je iskrena kandidatkinja. Rekla je da nemaju zajedničke teme ni interese, te da se prijavila u nadi da možda nešto bude. Dodala je i da se nije prijavila samo zato što čeka da se uda za Ivana. Farmeru je otkrila da ima nekoga i da s njim želi ostati prijateljica. 
- Što tvoj novi dragi kaže što si ti ovdje? -  pitao je Ivan Samantu. - Bi li ti njega prevarila? -  nastavio je. - Ne bih - izjavila je Samanta. 

VIDEO Tamburaši spasili Maju Šuput: 'Bila je s prijateljicom, molile su nas da budemo s njima'

 

Komentara 4

Avatar marela
marela
23:01 25.11.2023.

Ma laže ona!

MA
marsovka
12:24 27.11.2023.

Posebno iritantna osoba .

MA
majeltomoguce
12:31 26.11.2023.

Cijeli show je teška sprdačina! Neki kandidati nemaju čak niti svoj izbor - sve su glumice koje angažira RTL! Pa pogledajte neke žene su tamo bile već par puta, neke su bile već i u drugim show-ovima. Onda na kraju večina kaže da već ima nekoga ... Imalo je smisla možda prve dvije sezone, ali ovo forsiranje da to mora ići stalno je totalno uništilo koncept! Negledljivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije