Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK UŽIVA U SAMAČKOM ŽIVOTU

Samac John Mayer često prakticira seks preko telefona

JOHN MAYER
AFP
29.01.2010.
u 12:23

Mogu slati kakve god hoću poruke i kome god hoću, nisam oženjen. Šaljem puno prostih poruka koje nikada nisu izašle u javnost. Zašto? Zato što, kad bi neka djevojka željela prodati moju poruku novinama, njima to ne bi bilo zanimljivo jer nemam ni curu ni suprugu - kaže Mayer.

Pjevač John Mayer, koji je hodao s ljepoticama Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt i Jessicom Simpson, otkrio je da uživa u samačkom životu jer može slobodno slati proste SMS poruke kome god hoće.

- Mogu slati kakve god hoću poruke i kome god hoću, nisam oženjen. Šaljem puno prostih poruka koje nikada nisu izašle u javnost. Zašto? Zato što, kad bi neka djevojka željela prodati moju poruku novinama, njima to ne bi bilo zanimljivo jer nemam ni curu ni suprugu. Kada bih bio oženjen i slao okolo proste poruke, tada bi imali priču - objašnjava 32-godišnji glazbenik te dodaje da će jednoga dana kad se oženi svojoj supruzi biti vjeran iako njegovi bračni zavjeti neće biti konvencionalni.

- Moji zavjeti će ići ovako: Uzimaš li ti John Mayer ovu ženu u dobru i zlu, da nosiš njezinu guzu kao kapu? Da, uzimam – ti si ta čiju guzu želim nositi kao kapu do kraja života – kaže Mayer.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
13:47 29.01.2010.

Super vijest! Koncizno, sadržajno, zanimljivo, informativno, edukativno i relevantno za sve Hrvate. Bravo Večernji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije