Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2cellos

Šaljivi Luka i Stjepan ovim videom pozivaju sve u Spaladium Arenu

Foto: Youtube Screenshot
1/5
02.03.2018.
u 15:25

Naši proslavljeni violončelisti 16. ožujka u sklopu turneje "Score" održat će koncert u Splitu.

U sklopu turneje "Score" naši proslavljeni violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić 16. ožujka nastupaju u Splitu u Spaladium Areni.

Dečki iz 2Cellosa pripremaju se za koncert u Splitu, a snimili su i video u kojem na svoj šaljiv i osebujan način pozivaju publiku da im se pridruži u Spaladium Areni. 

Nakon Splita u njihovim glazbenim majstorijama uživat će i publika u Zagrebu i to 23. ožujka u zagrebačkoj Areni. 

Album „Score“ najavili su singlom „Medley“, presjekom kompozicija iz serijala “Game of Thrones” (Igra prijestolja), a album uključuje i skladbe iz poznatih  filmova, primjerice: “My Heart Will Go On” iz Titanica, “For the Love of a Princess” iz Hrabrog srca, “May It Be” iz Gospodara prstenova, “Now We Are Free” iz Gladijatora, “Moon River” iz „Doručka kod Tiffanyja“ te mnoge druge.

Komentara 4

LK
lomas.kusic
16:01 02.03.2018.

Evo smijem se i mislim da cu se smijati jos dva sata.

PR
pritiskovic
15:42 02.03.2018.

Dečki hvala vam....budem došao.Ipak sva svjetla nisu pogašena u balkanskoj krčmi.

Avatar rubinet
rubinet
18:07 02.03.2018.

a dolazi li Elton?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije