Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova serija "Loza"

Sa Zlarina N. Gaćešić-Livaković nosi lijepe uspomene i lavandu

'15.06.2011. SIBENIK, Na otoku Zlarinu HRT snima igranu seriju \'Loza\'  u kojoj glume Leona Paraminski, Zarko Radic, Nada Gačešić-Livaković, Mira Furlan, Slavko Sobin... Photo: Dino Stanin/PIXSELL'
Foto: 'Dino Stanin/PIXSELL'
1/6
15.06.2011.
u 19:15

– Ne mogu opisati kakvo su mi otkriće redatelji Goran Rukavina i Dario Pleić i mladi glumci poput Franke Kristić, koja glumi moju kćer – oduševljeno će glumica. Prijateljsko ozračje vladalo je od početka snimanja.

Na uspavani otočić Zlarin ekipa dramske serije "Loza" donijela je popriličan nemir u posljednjih mjesec dana, no od jučer otok se vraća svom ustaljenom ritmu jer su glumci napustili svoj privremeni dom.

– Nisam tip osobe koja može zaboraviti probleme, ali na ovom bajkovitom mjestu to mi je djelomično i uspjelo – govori Nada Gaćešić-Livaković držeći u ruci nabranu lavandu koju je ponijela sa sobom u Zagreb da joj mirisom bude podsjetnik na otok. U seriji, radnja koje se vrti oko dvije obitelji – Radovani, koja se bavi vinogradarstvom, i građevinske obitelji Gamulin, Nada glumi udovicu Jadranku koja godinama ne skida crninu i stalno nosi krunicu i moli Boga, zbog čega je okolina često gleda ispod oka.

– Ne mogu opisati kakvo su mi otkriće redatelji Goran Rukavina i Dario Pleić i mladi glumci poput Franke Kristić, koja glumi moju kćer – oduševljeno će glumica. Prijateljsko ozračje vladalo je od početka snimanja i briga jednih za druge glumicu je gotovo rasplakala jednom prilikom.

– Vratila sam se iz Zagreba i već je debelo prošla ponoć. Ugodno sam se iznenadila ugledavši ekipu kako sjedi na terasi našeg hotela i čeka me, a mogli su biti u krevetu i odmarati se – ganuto kaže glumica. Supruga i sina ostavila je same u Zagrebu, ali napunila im je hladnjak i skuhala unaprijed kako dečki ne bi bili gladni dok je nema. Nakon završetka snimanja čeka je filmski festival u Puli, a nakon toga će na odmor i opuštanje u Kaštel Lukšić.

– Tamo nam je preko ljeta baza, a odatle se ide prema Splitu, Trogiru i Rogoznici – kaže glumica.

Komentara 1

OM
omer
09:08 16.06.2011.

nada gačešić je u jednom intervjuu Htv-u izjavila da se srami uloge partizanke u kapelskim kresovima,-koje licemjerje bila je skojevka i partijka u propaloj državi, sad je velika hdz-ovka i veliki domoljub, i drma u dramskom programu htv-a pitam se što će biti nakon parlamentarnih izbora , ako hdz-e izgubi vlast?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije