Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atmosfera za pamćenje

S Dinom Merlinom nastupila je i velika zvijezda 90-ih: 'Večeras si u toj haljini spektakl'

Zagreb: Prvi koncert Dine Merlina u Areni
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
09.12.2023.
u 09:30

Sinoć su u zagrebačkoj Areni s Dinom Merlinom nastupile i dvije njemu jako posebne i drage pjevačice, a u nastavku teksta otkrijte o kome je riječ.

Više od pola godine željno i nestrpljivo iščekivao se ovaj koncert sarajevskog glazbenog umjetnika koji u hrvatskoj metropoli već desetljećima uživa kultni status. Dino Merlin sinoć je na prvom od četiri potpuno rasprodana koncerta zaredom u zagrebačkoj Areni omogućio ljubiteljima istinske, kvalitetne glazbe da konačno dođu na svoje.

 

Čarobna noć obavijena istančanim ljubavnim tekstovima koji pogađaju u dušu i glazbom koja osvaja srca zasjala je za vječnost. Dojmovi sa sinoćnjeg spektakla, vatromet emocija u Merlinovoj izvedbi te neposredna veza s publikom, bit će upamćeni još dugo vremena kod zaljubljenika u njegove evergreene. A pamtit će i zagrebačka Arena rekord popunjenosti koji nikad do sada nije ostvaren. Bila je to Merlinova sedma puna Arena u nekoliko tjedana od ukupno čak 12 rasprodanih Arena u mjesec dana u regiji

Nesvakidašnjim spektaklom, pomno osmišljenim programom, odabirom pjesama, kako novih, tako i starih u sasvim novom ruhu, Dino Merlin još je jednom pokazao zbog čega osvaja publiku svih generacija. Sarajevski glazbeni čarobnjak sinoć je zablistao, baš kako se i očekivalo od najveće glazbene zvijezde na ovim prostorima. A ništa manje nije zasjala ni njegova publika koja ga je uglas pratila od prve do zadnje pjesme. Sarajevski čarobnjak priredio je svojim obožavateljima dodatnu erupciju oduševljenja kad su mu se na bini u duetima pridružile kolegice - Senidah u pjesmi “Dođi" i velika zvijezda 90-ih Ivana Banfić u “Godinama". 

Pjevačica Ivana zasjala je na pozornici u ljubičastoj metalik haljini domaće dizajnerice Kristine Burje.- Večeras si u toj haljini spektakl - pohvalio ju je Dino i zamolio publiku da joj glasno zaplješću.

 

Zagreb: Prvi koncert Dine Merlina u Areni
1/4

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Volim kad smo ovako zajedno, kad pjevamo zajedno, glazba spaja ljude i budi ono najbolje u nama. Bliskiji smo jedni drugima, upoznajemo jedni druge, a kad nekoga upoznate nestanu predrasude i otvore se neka nova vrata, kao da uđe svjetlo u vaš svijet. Vi ste to svjetlo u mom životu, zbog ovako divnih ljudi moj život ima smisla - obratio se Merlin publici usred koncerta. Magična noć koja svakom čovjeku vrati nadu, vjeru u ljubav i bolje sutra tek je bila uvertira u glazbenu čaroliju koju će njegovi obožavatelji živjeti ovaj i idući vikend.  

 

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre mu preminule prije nego se rodio. 

Komentara 5

19
1904
11:52 09.12.2023.

Posebno je lijepo vidjeti ove polugole i vrte stražnjicom u prvom planu a pjevanje u drugom a možda i trećem

CV
cvaljo
16:12 09.12.2023.

Radikalna ideja; kako bi bilo da jednom u Zagrebu nastupi hrvatski pjevač ili pjevačica?

Avatar Art of Noise
Art of Noise
14:51 09.12.2023.

Ivana Banfić nikada nije bila spektakl. Ni izgledom, ni glazbom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije