Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđen

S. Cowell ne može spavati zbog uspjeha boy benda One Direction

one direction (1)
Foto: Pixsell
1/3
17.03.2012.
u 13:57

Na njihov nastup u emisiji \"The Today Show\" u New Yorku došlo je čak 15 tisuća vrištećih obožavateljica, no skromni dečki ne žele se uspoređivati s Beatlemanijom koja je šezdesetih poharala SAD.

Iako je u karijeri otkrio brojne pjevačke talente, glazbeni mogul Simon Cowell još se nije suočio s nevjerojatnim uspjehom kakav je u kratkom vremenu postigao britansko-irski boy bend One Direction kojeg je mentor.

Dečki su trenutačno na turneji po SAD-u gdje obaraju rekorde, a Simon od uzbuđenja ne može spavati.

- Jako je uzbuđen zbog našeg uspjeha u Americi i rekao mi je da ne može spavati jer stalno razmišlja o nama i svemu što se događa - otkrio je član grupe Louis Tomlinson. Bend je formiran u talent showu "X Factor".

Dodao je kako su im svi govorili da će se za uspjeh u zemlji mogućnosti morati boriti tri godine, no oni su to postigli nekoliko mjeseci nakon izlaska debi singla "What Makes you Beautiful".

Na njihov nastup u emisiji "The Today Show" u New Yorku došlo je čak 15 tisuća vrištećih obožavateljica, no skromni dečki ne žele se uspoređivati s Beatlemanijom koja je šezdesetih poharala SAD.

- Usporedba s nečim toliko velikim zaista je nevjerojatna - priznaje Louis.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije