Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
andrea šušnjara

S 20 godina pobijedila je rak, a sad emotivno poručuje: 'Hvala ti Bože na još jednoj godini života'

Foto: Privatna arhiva
1/11
27.02.2023.
u 20:30

Mnogi su po najnovijim objavama pjevačice primijetili i da nikad nije izgledala bolje

Hrvatska pjevačica i vokal grupe Magazin Andrea Šušnjara jučer je proslavila 36. rođendan, a povodom toga objavila je fotografije iz poznatog restorana u kojemu je proslavila važan dan, i zahvalila se pratiteljima koji su joj uputili čestitke. Uz njih, zahvalila se i Bogu na još jednoj godini života.

- Hvala ti Bože što si me blagoslovio još jednom godinom života. Puno hvala svim ljudima koji su me se sjetili na moj rođendan - napisala je pjevačica pored fotografija, a u komentarima su pratitelji nastavili nizati čestitke. 

Inače, pjevačica se sa samo 20 godina suočila s teškom dijagnozom raka jajnika, no uspješno je pobijedila bolest. 

- Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u jednom drugom smjeru jednom ljepšem smjeru zadovoljna sam radim ono što volim i ne mogu se požaliti za sada - rekla je nedavno za IN magazin. 

Pjevačica je dijagnozu saznala na preventivnom pregledu, a od tada i uvijek ističe važnost preventivnih pregleda koje treba često obavljati.

Za ovogodišnjem 'Dan crvenih haljina' pojavila se na modnoj reviji povodom javne zdravstvene kampanje kojoj je cilj bio podići svijet o moždanom udaru kod žene. Za In Magazin otkrila je kako se i sama ima problema sa zdravljem.

- Imam neke svoje zdravstvene probleme s kojima se i ja nosim kao i svi drugi. Nije da puno pričam o tome u javnosti, ali trudim se svaki put maksimalno koliko mogu i to osvijestiti i poduzeti nekakve mjere prevencije - izjavila je pjevačica. 

Dodala je i kako ima svoje metode kojima održava zdravlje. - Nije jednostavno, nisam na jogi ili nešto, ali imam svoje mentalne momente prije izlaska na binu gdje se onako sama smirim - rekla je. 

Mnogi su po najnovijim objavama pjevačice primijetili i da nikad nije izgledala bolje, a ona je nedavno progovorila i na ovu temu.

- Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Tako da se nikad nisam zamarala je li se nekome sviđa ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilo više ili manje potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to krene u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima i to mi zasmeta. Ali inače ovako - kome smeta neka ne gleda  - rekla je.

Andrea je vokal grupe Magazin od 2010. godine, što je duže od bilo koje njezine prethodnice.

S Igorom Cukrovom predstavljala je Hrvatsku na pjesmi Eurovizije 2009. s pjesmom "Lijepa Tena". Zajedno su pobijedili na Dori 2009. godine, a na Euroviziji su se natjecali u drugom polufinalu. Prošli su uz pomoć žirija. U finalu su završili na 18. mjestu s 45 bodova. Prije toga, natjecala se na Dori 2004. s pjesmom "Noah" i u finalu je završila druga iza Ivana Mikulića. 

VIDEO Doris Pinčić i Ognjen Golubić jutros nisu vodili 'Dobro jutro': Nisu noćas mogli do Zagreba

Komentara 5

WA
WAGNERZ
06:12 28.02.2023.

Ne poznajem njezinu glazbu, ni kako pjeva ali se vidi da je covjek dobar, neiskvarena i ne pokondirena. Zelim joj dob ro zdravlje i uspjeha u svemu.

DU
Deleted user
16:15 28.02.2023.

Prvo pitanje: kako se dobija rak jajnika s 20 godina? a) kontracepcijske pilule koje rasturaju hormone b) prehrana i eventualno pušenje c) kriva dijagnoza d) bad luck Mislim da je d) najmanje vjerojatno. Treba ljude educirati, pomoći im da budu zdravi, jer ona je nakon (pretpostavljam vađenja jajnika) bogalj koji neće moći imati djece. A moderna medicina (čitaj farmaceuti koji cijelu tu industriju drže za "jajnike") samo trlja ruke i stvara si klijente - pacijente svim gore navedenim metodama, involvirani su i u sastav kontracepcijskih pilula i međuvlasnički i drugačije u prehranu i u overdiagnosis. Super su mi oni vjernici "moderne medicine" koji još misle da im se treba nešto zahvaljivati. Slijepi pored zdravih očiju, ali zapravo samo neinformirane žrtve fake informacija.

Avatar mrbr
mrbr
12:40 28.02.2023.

Od prvog nastupa mi se svidjela. Sve pohvale za ovu prelijepu pjevačicu; stas, glas, ponašanje - čista petica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije