Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte reakcije

Ryanair osvrnuo se na Let 3 i urnebesnom objavom nasmijao mnoge: 'Naši piloti na momačkoj'

Liverpool: Let 3 nastupio na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
10.05.2023.
u 09:15

Na naše predstavnike osvrnuo se i Ryanair, trenutno jedan od najvećih europskih niskotarifnih avioprijevoznika

Nakon šest godina Hrvatska je opet u finalu Eurovizije! Omogućili su nam to sinoć članovi grupe Let 3 koji su svojom pjesmom 'Mama ŠČ!' osvojili Europu. Hrvatska je prva doznala da ulazi u veliku završnicu Eurovizije, a odmah nakon prve polufinalne večeri počele su pljuštati reakcije na društvenim mrežama. Na naše predstavnike osvrnuo se i Ryanair, trenutno jedan od najvećih europskih niskotarifnih avioprijevoznika. 

Liverpool: Let 3 nastupio na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga
1/31

Oni su na svom Twitteru objavili fotografiju naših predstavnika na pozornici uz šaljiv opis. "Naši piloti kad planiraju momačku u listopadu", stoji u opisu slike na službenom profilu Ryanaira koja je izazvala brojne reakcije. 

Ispod objave u komentarima su se javili i brojni obožavatelji Leta 3. "Oni imaju moj glas ove godine", "ŠČ", "Ne, to su muškarci koji nose ženinu odjeću na sebi da im ne naplatite kofer", "Ne razmišljajte previše o novim uniformama", "Ujutro rano letim iz Zagreba za London, nadam se da će osoblje pjevati Mama ŠČ", samo su neki od komentara ispod objave koja je u manje od 12 sati pregledana više od 350 tisuća puta. 

Inače, dečki iz riječkog Leta 3 prolazak u finale Eurovizije proslavili su sinoć sa svojim bližnjima koji su u Liverpool došli da im budu podrška tijekom polufinalnog nastupa. Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja te ostali članovi benda veliki uspjeh su slavili u jednom od pubova u Liverpoolu, a s njima su bili i članovi naše delegacije na Euroviziji.

09.05. 2023. Liverpool - Poceo je 67. Eurosong. U prvoj eurovizijskoj polufinalnoj veceri nastupaju predstavnici Hrvatske, grupa Let 3 s pjesmom Mama SC. Za prolazak dalje bore i Norveska, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Svicarska, Izrael, Moldavija, Svedska, Azerbajdzan, Ceska, Nizozemska i Finska. Predstavnica Hrvatske Lwt 3 s pjesmom Mama SC Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Šef delegacije Tomislav Štengl, direktor Dallasa Dario Draštata i ostatak ekipe obukli su odijela poput članova grupe i u tim odijelima su im bili podrška jučer tijekom nastupa, a dobro raspoloženi i nasmijani bili su i kasnije tijekom slavlja prolaska u finale. U pubu u kojem su dečki iz Leta 3 slavili dobar rezultat, koji je Hrvatska dugo čekala, prilazili su im i brojni obožavatelji iz Hrvatske kako bi im čestitali i komentirali s njima nastup. 

Odlazak u finale sinoć su izborili i Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael. Portugal, Švedska, Srbija i Norveška. Druga polufinalna večer na rasporedu je u četvrtak, a finale na kojem će nastupiti 26 zemalja je u subotu i naše predstavnike i njihovu "Mamu ŠČ" slušat ćemo u drugom dijelu finalne večeri.  

VIDEO Let 3 ide u finale Eurovizije, nastupaju u drugom dijelu 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mrIvan
mrIvan
10:09 10.05.2023.

Dobar, dobar. Bravo Ryanair...

BA
bajolina123
17:46 10.05.2023.

Ryanair koristi popularnost Leta3 za vlastiti marketing. U poslovnom svijetu, to košta. Dodajte 5 novih linija za Rijeku pa se štekajte, a ne ovako😄

PE
Pepermint505
14:35 10.05.2023.

🤣🤣🤣🤣 ovo me oraspolozilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije