Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

RTL-ova meteorologinja otkrila sretnu vijest: Zaista uživam u ovom novom razdoblju života

Foto: RTL
1/7
24.11.2023.
u 11:13

Damjana Ćurkov Majaroš (34) i njezin suprug Mladen ovog ožujka će postati roditelji i spol bebe znaju ali tu informaciju će sačuvati za sebe

RTL-ova meteorologinja Damjana Ćurkov Majaroš (34) sljedećeg proljeća će postati mama. - Nakon manjih komplikacija na samom početku, trudnoća zasad protječe u najboljem redu. Nemam se na što požaliti, zaobišle su me mučnine i većina klasičnih trudničkih tegoba pa zaista uživam u ovom novom razdoblju života - izjavila je Damjana za Story koji ju je ovog vikenda snimio na zagrebačkoj špici u društvu supruga Mladena Majaroša.

- Subotu smo proveli u ispunjavanju trudničkih želja. Prvo smo posjetili jednu od meni dražih zagrebačkih buregdžinica, zatim smo na Dolcu kupili domaće šipke, a onda uživali na suncu, kavi i čaju - ispričala je Damjana i otkrila kako ona i suprug znaju spol bebe ali će tu informaciju zadržati za sebe. Prinova im stiže u ožujku i počeli su već s pripremama i kupnjom opreme za bebu. 
Damjanu su gledatelji u ulozi voditeljice vremenske prognoze na Novoj TV gledali do 2020. godine kada se te jeseni pridružili timu RTL-a.

VEZANI ČLANCI

- Jako sam zadovoljna u novom timu i novom radnom okruženju. Svi su me divno dočekali i prihvatili tako da je unatoč blagom stresu početak protekao u ugodnoj atmosferi. Cijeli RTL tim je pozitivan i susretljiv te mi je puno pomogao u prilagodbi. Čak su mi prvi radni dan pripremili i slatko iznenađenje - torte - pohvalila nam se Damjana 2020. godine kada je stigla na novo radno mjesto. Ljubav prema meteorologiji rodila se još u osnovnoj školi iako tada još nije bila svjesna toga. Voljela je fiziku i matematiku, a kako se meteorologija svodi i na jedno i na drugo, a uz to je primijenjena znanost, odlučila je da je upravo meteorologija idealan spoj onoga što želi raditi, a da će zahvaljujući poslu gotovo svakodnevno ulaziti u domove gledatelja osvijestila je tek potkraj studija.

- Ne bih rekla da sam oduvijek maštala o tome da ću biti voditeljica vremenske prognoze, ali tijekom studija rodila se želja za tim, a na posljednjoj godini i ostvarila - rekla nam je tada Damjana i priznala kako oduvijek prati rad kolega ne samo u Hrvatskoj nego i šire te tako nastoji steći još bolje prezentacijske vještine, ali i naučiti nešto novo o vremenskim prilikama.

VIDEO Sandra Perković otkrila detalje vjenčanja: 'Možda Edis uzme moje prezime'

 

 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:45 24.11.2023.

Pa zašto bi to netko po portalima trkeljao, privatna stvar i tako bi trebalo i ostati.

Avatar Jopa
Jopa
15:57 24.11.2023.

Ok ne znamo koji će biti spol bebe ali koji su joj odabrali rod?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije