Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove ljubavi?

Rozgu navodno osvaja mladi nogometaš, a Hauser uživa s atraktivnom Lolom

Foto: Instagram
1/3
11.10.2017.
u 13:08

Nogometaš Kristijan Ipša želi navodno osvojiti Jelenu Rozgu, a njezin bivši za to vrijeme se hvali kako uživa u suradnji s Lolom Astanovom

Dok se šuška kako mladi nogometaš Kristijan Ipša pokušava osvojiti srce Jelene Rozge, njezin bivši zaručnik, violončelist Stjepan Hauser vrijeme provodi u dobrom i zgodnom društvu.

Na Instagramu je objavio video na kojem je u društvu lijepe i uspješne pijanistice Lole Astanove i zajedno sviraju Rahmanjinovu kompoziciju koju je Hauser napisao: Postoji li išta ljepše i romantičnije od ove melodije?

 

 

 

 

 

Nailed it: bachelorette poster goals! 💁🏻🤣🌹🎹

A post shared by Lola Astanova (@lolaastanova) on

 

 

 

The moonlight sonata. 🌓🎶✨

A post shared by Lola Astanova (@lolaastanova) on

 

 

Isti video na svom je Instagramu podijelila i Lola napisala: "Ovo nam je prvi put da sviramo zajedno, ali dajem obećanje da ovo nije posljednji i da ćemo sljedeći put svirati s više emocija." 

Lola je proslavljena pijanistica iz Uzbekistana i uživa veliku popularnost u Americi, a uživa i veliku popularnost na Instagramu, gdje objavljuje svoje seksi fotografije. 

1/15

Komentara 13

Avatar debela koli
debela koli
13:30 11.10.2017.

Čekaj sad, Lolo ili Lola?

DU
Deleted user
13:36 11.10.2017.

Eltonola

ZE
zekinho
13:39 11.10.2017.

koga oni farbaju... opće poznata stvar da ga on prima na redovnoj bazi, a rozga voli samo djevojke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije