Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve za medalju'

Rozga se pojavila u kožnoj haljini, a Mate Bulić podigao atmosferu sa Zlatkom Dalićem na pozornici

Frankfurt: Mate Bulić uz Zlatka Dalića doveo Arenu do usijanja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/28
10.12.2023.
u 10:10

Mate Bulić atmosferu je podigao svojim najvećim hitovima, a publiku je do usijanja doveo kada je sa sobom na pozornicu pozvao i svog dugogodišnjeg prijatelja, izbornika Hrvatske reprezentacije

Hrvatska noć u Frankfurtu sinoć je okupila preko 13 tisuća ljudi koji su se zaželjeli hrvatske pjesme i hrvatskih izvođača, a u glas su cijelu večer pjevali s Jelenom Rozgom, Matom Bulićem, Petrom Grašom, Joškom Čagaljem Jolom, Zlatkom Pejakovićem, Sinišom Vucom, Miroslavom Škorom i Mladenom Grdovićem.

Jelena Rozga na koncertu se pojavila u crnoj kratkoj kožnoj haljini koja joj je istaknula vitke noge i sjajnu figuru, a rasplesana Jelena s osmijehom na licu je pozivala publiku na raspašoj. 

Mate Bulić atmosferu je podigao svojim najvećim hitovima, a publiku je do usijanja doveo kada je sa sobom na pozornicu pozvao i svog dugogodišnjeg prijatelja, izbornika Hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića, a zajedno su na pozornici i zapjevali, ali i fotografirali se u backstageu. 

Frankfurt: Mate Bulić uz Zlatka Dalića doveo Arenu do usijanja
1/28

Hvala vam na toploj dobrodošlici, na emocijama, ljubavi, veselju koje godinama dajete hrvatskoj reprezentaciji. Prije točno godinu dana slavili smo medalju, a sada opet budite uz nas, a mi ćemo napraviti sve da ju ponovno osvojimo - rekao je Zlatko Dalić nakon što je stigao na pozornicu.

VEZANI ČLANCI

Inače, na pozornicu je stao i američki TikToker i glazbenik Justus Reid koji je zapjevao s Dukatima. Podsjetimo, svoju domovinu početkom ljeta zamijenio je balkanskim zemljama. Justus je velik ljubitelj kulture i načina života na ovim područjima te je zbog toga dao otkaz, prodao svoju kuću i preselio se na Balkan. Hrvati ga znaju već par godina, no šira javnost i starija publika bolje ga je upoznala u showu "Supertalent" u kojemu je zadivio žiri i dobio četiri "DA" za prolazak dalje.

Uoči koncerta pozirao je sa Sinišom Vucom s kojim je i zasvirao. 

VIDEO Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu

Komentara 5

Avatar Thor
Thor
11:25 10.12.2023.

Iseljenici su željni hrvatske glazbe, možda bi svi mi u Hrvatskoj trebali malo više voljeti svoje i držati do svoga!

BP
Besposlen pop
10:23 10.12.2023.

Dogodine će ovaj seljački skup uveličati Prija i svekrva joj Brena pa će to biti pravi dijasporski domoljubni dernek! Ohrabrujuće je što će nazočni izbornik Dalić biti bivši 🤗🇭🇷

Avatar southman
southman
10:55 10.12.2023.

Bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije