Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirisna kampanja

Rosie Huntington-Whiteley u vrućem izdanju za Burberry

burberry
Mario Testino za Burberry / Getty Images
13.07.2011.
u 17:45

Britanska manekenka i glumica (24) zaštitno je lice novog parfema Burberry Body

(Raz)odjevena samo u ružičastozlatni satenski baloner, britanski model i glumica Rosie Huntington-Whiteley zvijezda je multimedijske kampanje za novi Burberryjev miris Body. Rosie je već godinama zaštitno lice (i tijelo, dodaju mnogi) luksuznog modnog i parfemskog brenda.

Njezina nova suradnja s Burberryjem savršeno je “tempirana” s ulogom u aktualnom trećem nastavku filmske trilogije Transformers, a rijetki će propustiti spomenuti i to da je 24-godišnja ljepotica među manekenskim “anđelima” Victoria’s Secreta.

Prva Burberry Body, kako je naziva Burberryjev kreativni direktor Christopher Bailey, zahvalno ističe kako je velika čast raditi s brendom koji je dao zamah njezinoj karijeri. U Burberryju pak kažu kako je ovo njihovo najuzbudljivije lansiranje dosad.

Seksi fotografije za novu kampanju snimio je svjetski poznati fotograf Mario Testino, a lansiranje parfema na tržište najavljeno je za početak rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije