Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Ronaldu je ova žena bila i ostala dominantna u životu i isključivo njoj bezuvjetno vjeruje

Foto: Instagram
1/5
11.12.2021.
u 22:00

U kriznim situacijama odlično se snalazi. Kada je u vezi, pokazuje sposobnost da instinktivno osjeti partneričine misli, želje i potrebe, spontano im udovoljava i čini je sretnom, komunicira i dijeli emocije s njom.

Jedan od najbolje plaćenih nogometaša svijeta rođen je u znaku Vodenjaka, u teškoj obiteljskoj situaciji, u obitelji koja se borila za egzistenciju i protiv destrukcije oca alkoholičara. Svijet sporta spriječio ga je da ne bude na dnu i motivirao ga za život, samostalnost te je stekao ugled u cijelom svijetu. Bio je puni Mjesec u Lavu kada je Cristiano rođen. Evo što kaže astrologija o tome aspektu u njegovu karakteru: ovisan je o ljubavi, ohrabrenju, poticaju. Bez toga je izgubljen. A dobiva ga ne samo u obitelji nego i od navijača i javnosti. Dobiva veliku podršku javnosti i obožavatelja i to ga čini ponosnim i velikim. Izražen mu je osjećaj časti i održava obećanja koja je dao drugima ili sebi. Majka je uvijek bila i ostala dominantna u njegovu životu i isključivo njoj bezuvjetno vjeruje. Želi dominirati, a upravo taj Mjesec čini ga vođom i inspiracijom za druge. On misli da sve zna najbolje i voli u tome pretjerivati, pretjerano se hvaliti.

U kriznim situacijama odlično se snalazi. Kada je u vezi, pokazuje sposobnost da instinktivno osjeti partneričine misli, želje i potrebe, spontano im udovoljava i čini je sretnom, komunicira i dijeli emocije s njom. Način izražavanja emocija je promjenljiv: od ispunjavanja svake želje do prave melodramatične scene. Motiv mu je potaknuti njezinu pažnju na sebe. Prema njoj se ponaša zaštitnički, ako ga ona priznaje kao muškarca u glavnoj ulozi. Voli i treba ženu koja je postojana, stabilna, lojalna, čvrstog karaktera i spontanih emocija. Poslovno i emotivno, Ronaldo se voli savjetovati, učiti od drugih. Ima sposobnost velike objektivnosti i svijesti. Otac i majka potječu iz različitih obitelji i imali su različit odnos s njim kao djetetom. Tada je on osjećao emotivnu nesigurnost. Baš zato kao odrasla osoba nastoji integrirati dvoje roditelja u svojoj psihi, pa je svojoj djeci i otac i majka. Ne samo zbog siromaštva u vrijeme odrastanja, Ronaldu imovina izaziva veliki ponos i rado je pokazuje drugima uživajući u luksuzu.

Spreman je naporno raditi da bi stjecao materijalno i u tome uživao. Ali je i darežljiv prema obitelji i drugima. Ima lijepi odnos s majkom i sa ženama u obitelji. Emocije mu nekada izbiju u obliku erupcije, nekada u obliku ljubomore, osvete, boli... Nisu to samo njegove emocije, već i od članova njegove obitelji, jer je u njoj bilo i nasilja, trauma, hendikepa, prerane smrti. Zato Cristiano ima neočekivani intenzitet i način otkrivanja osjećaja. Kreira svoju emocionalnu sigurnosnu zonu. Osobne emocije i obiteljski život skriva od javnosti, ne odajući vlastite tajne, izbjegavajući iskustvo manipulacije, ucjene i kontrole nad emocijama što je proživljavao u djetinjstvu. Opsjednutost majke njime i njega majkom obostrano je snažna. Majka pretjerano zaštitnički djeluje pa crpi njegovu energiju ne dopuštajući mu privatnost. Među prijateljima je ugodan, otvoren i popularan. Struktura stvari i materijala mu je vrlo važna i ima razvijeno osjetilo opipa. Voli više vrsta izvora prihoda kako bi se osjećao sigurnije, ali voli i trošiti. Djecu voli razmaziti dokazima velike ljubavi i skupim darovima. Način na koji je dobio djecu bio je svima predmet diskusija, ali njegova briga o njima i ljubav koju im daje pokazuju da su mu na prvom mjestu i da je odgovoran i dobar otac. Važan mu je seksualni život i zadovoljstvo, pa ne tolerira partnericu koja ga u tom smislu ne zadovoljava. Voli kada svađe završe pomirenjem u krevetu. U seksualnom životu nije sklon eksperimentima, želi jednostavnost i više fizički užitak nego erotiku.

Njegov Mars je u Ovnu, a to je prije svega velika fizička energija, zatim jaka (samo)volja, te potreba za korištenjem snage i jakog seksualnog nagona. Ako mu energija ne nađe pozitivan izraz, pokazuje žestoki bijes, ljutnju i agresivnost, stoga mu je neophodan zahtjevan sport. Uvijek želi biti u prvom planu. Dominira i poduzima inicijativu za druge ne vidi li očekivanu reakciju. Stagnacija bez aktivnosti štetila bi mu zdravlju. Podznak mu je u Jarcu pa mu daje poslovnu promišljenost. Premda se čini da je baš sve postigao kao igrač, vrhunac njegove karijere bit će 2023. godina.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Sanela i Edin se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije