Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

Ronaldo majci kupio poklon o kojem mnogi mogu sanjati: Natjerao je na plač

Foto: Instagram
1/67
02.01.2024.
u 17:17

Cristiano Ronaldo svojoj majci Dolores za 69. rođendan poklonio je skupocjen automobil, a ona je briznula u plač te nije mogla vjerovati.

Majka jednog od najboljih nogometaša svijeta Christiana Ronalda, Dolores Aveiro na Staru godinu napunila je 69 godina, a nogometaš nije štedio na majčinu rođendanskom poklonu. Majci je poklonio automobil Porsche Cayenne, koji vrijedi otprilike sto tisuća eura. Snimka njezine reakcije proširila se društvenim mrežama.

Dolores je sa svojim sinom Cristianom Ronaldom i najstarijim unukom išla ka svom poklonu - automobilu na kojemu je bila velika crvena mašna. Ona nije mogla vjerovati te se rasplakala, još jednom zagrlila unuka i ušla u svoj novi automobil. - Ako je sretna, to je zato što je se sin sjeća, a ne zbog vrijednosti dara. Poštuj oca svoga i majku svoju i produžit će ti se dani na zemlji - napisala je na Instagramu Cristianova sestra Katia koja je i objavila spomenuti video. 

Osim toga, Ronaldo je majci za rođendan doveo i njenog omiljenog pjevača Luana Santanu, kojemu je poklonio Rolex. Nogometaš je s majkom i ostatkom obitelji dočekao i Novu 2024. godinu, a fotografijama se pohvalio na Instagramu. - Obitelj je sve - napisao je na Instagramu slavni nogometaš. Na prvoj fotografiji pozirao je u društvu svoje dugogodišnje partnerice Georgine Rodriguez, a na zadnjoj su mu se pridružile sestre Katia i Elma, brat Hugo i majka Dolores. 

 

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, nogometaš je i ponosni otac petero djece. Kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu dobio je s Georginom, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine par je nažalost izgubio sina, koji je preminuo pri porodu. 

 

 

VIDEO: Ljubavna priča najmoćnijih hrvatskih odvjetnika: Zajedno su 21 godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije