Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili pratitelje

Romantične fotografije: Glumica i RTL-ov novinar ne kriju koliko su zaljubljeni: 'Ljubav je to'

Foto: Instagram
1/11
15.11.2022.
u 16:10

Arija je sada podijelila niz romantičnih fotografija na svom Instagram profilu i oduševila pratitelje. -Ljubav je to- kratko je napisala Arija uz fotografije koje su nastale na proslavi njezinog 29. rođendana, a na kojima svom odabraniku sjedi u krilu, zaljubljeno se gledaju i ljube.

Redateljica i glumica Arija Rizvić (29) i njezin partner, sportski novinar RTL-a Marko Vargek zaljubljeni su kao prvog dana. Početkom godine proslavili su prvu godišnjicu veze, a Arija je sada podijelila niz romantičnih fotografija na svom Instagram profilu i oduševila pratitelje.

-Ljubav je to- kratko je napisala Arija uz fotografije koje su nastale na proslavi njezinog 29. rođendana, a na kojima svom odabraniku sjedi u krilu, zaljubljeno se gledaju i ljube.

''Aww'', ''Jako lijep par'', ''Sretan rođendan'', ''Najbolji ste'', ''Neka je najsretniji'', ''Sretan ročkas Arija'', ''Sretan ti'', pisali su pratitelji. 

Inače, Arija je vezu s Vargekom potvrdila u veljači prošle godine.

-Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a- kazala nam je tada Arija. Vargek je godinu prije toga prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze.  

Na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije s izleta, premijera predstave i drugih događanja, a tako su ljetos nakon odmora na Jadranu boravili u Nizozemskoj odakle su objavili nekoliko fotografija.

U Amsterdamu uživaju u šetnjama gradom, noćnom životu, razgledavanju znamenitosti i brojnih muzeja. Nije tajna kako su oboje veliki ljubitelji putovanja, a sredinom svibnja zajedno su posjetili bajkovitu Sevillu. 

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

 

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:12 15.11.2022.

Nezgodno je na poslu imati vezu sa kolegom koja propadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije