Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaranje

Roman Abramovič dosađivao se na dočeku Nove godine na Karibima

roman
Pixsell
02.01.2011.
u 16:23

Zvijezde su cijele noći tulumarile nakon čega bi po raznim wellnessima dolazile k sebi, pa sljedećeg dana ispočetka. Najbolja zabava na svijetu ipak nije impresionirala samog organizatora.

“Romane, razvedri se! Napravio si pet milijuna funti vrijednu zabavu, okružen si rasnim ljepoticama, glumačkom A listom. Čemu otužan izraz lica?”, našalio se Daily Mail s ruskim milijarderom Romanom Abramovičem kojega su fotoreporteri uhvatili kako se u elitnom svjetskom društvu – dosađuje.

Dolazak helikopterima

Demi Moore i Ashton Kutcher, George Lucas, Sean ‘P Diddy’ Combs, Ellen DeGeneres, Alicia Keys, Orlando Bloom i Kanye West... samo su neki od gostiju koji su se ludo zabavljali na najglamuroznijem dočeku na svijetu. Na otočić St. Barts zvijezde su stizale helikopterom nekoliko dana prije novogodišnje noći. A prije uzvanika stizali su i helikopteri s njihovom garderobom. Abramovič im je osigurao sve što su poželjeli – od luksuznog smještaja, teretane i masaže do kozmetičara, frizera...

Bez smiješka na licu

Zvijezde su cijele noći tulumarile nakon čega bi po raznim wellnessima dolazile k sebi, pa sljedećeg dana ispočetka. Najbolja zabava na svijetu ipak nije impresionirala samog organizatora. Očekivalo se da će gostima u novogodišnjoj noći uputiti barem smiješak, no Abramovič se na to nije ni pokušao natjerati. Čini se da je bio jedini kojega se tulum nije dojmio.

Čak ni zavodljive Salma Hayek ili Demi Moore s lica mu nisu mogle skinuti izraz dosade. Svako malo započinjale su razgovor s njim, no Roman je odgovarao ljubazno i kratko. Rosie Huntington-Whiteley, britanski model koji ulazi i u glumačke vode, u uskoj je crnoj haljinici nekoliko metara od njega izvijala bokovima, no ni to ga se nije dojmilo.

Vlasnik nogometnog kluba Chelsea cijelu je noć djelovao kao da bi najradije pobjegao s najglamuroznijeg dočeka na svijetu i uvukao se u toplinu svog doma sa suprugom Darijom. Čemu onda zabava? Njihovi su novogodišnji tulumi poznati kao najbolji na svijetu, pa od tradicije, valjda, ne odustaju. Lani su na njegovom tulumu bili Orlando Bloom i Kanye West.

Komentara 4

LU
Lujo123
17:45 02.01.2011.

Kad su ga židovi odredili da bude nositelj pljačke ruske nafte nisu mu rekli da se mora ludo zabavljati u društvu belosvetskih kurvi*a. A i njemu je čini se svega dosta. Došel je iz niotkuda po izboru masona iz Tel Aviva i sad mora glumiti nekoga. Jadno, jadno!

ME
mellifera196666
18:10 02.01.2011.

Ma tko se ne bi u njegovim godinama dosađivao u čekanju ničega s gomilom pijanih neznanaca. K tome tu dosadu platiti milione,kaj god........

EU
EuroAzija
19:25 02.01.2011.

Lujo1@ a ti si nastao izrodom kobile i svinje pa nikom ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije