Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može i gore

Roko više nije favorit na Eurosongu? Evo što kažu kladionice

Roko Blažević
Foto: HRT/Screenshot
1/3
12.03.2019.
u 10:06

Najbolje plasirani izvođači iz dviju polufinalnih večeri ulaze u veliko finale, a konačno su poznate sve pjesme koje će se pjevati u Tel Avivu.

Dijeli nas malo više od dva mjeseca do najvećeg glazbenog natjecanja na svijetu, a na ovogodišnjem Eurosongu u Tel Avivu sudjeluju čak 42 zemlje.

Najbolje plasirani iz dviju polufinalnih večeri ulaze u veliko finale, a konačno su poznate sve pjesme koje će se pjevati u Tel Avivu. Već sada su krenula lagana predviđanja o ovogodišnjem pobjedniku. Trenutni favorit je Nizozemac Duncan Laurence s baladom ‘Arcade’. Na drugom mjestu je Rusija, zatim Švedska, Švicarska i Italija. Donedavni favorit Bilal Hassani sada je na 13. mjestu.

Pa gdje je onda naš Roko koji je prije dva tjedna odlično kotirao i bio definitivni favorit?

On je trenutno na poražavajućem 35. mjestu, a Srbija je na 37. mjestu. Prema ovakvom stanju na kladionici, obje države imaju manje od 1 % šanse za pobjedu.

Pogledajte kako je Jacques Houdek komentirao pobjedu Roka Blaževića na Dori.

Ključne riječi

Komentara 3

JI
Ja i Ja
11:17 12.03.2019.

A kad je bio favorit?

FR
franjo483
10:16 12.03.2019.

Bez veze ovo nije pjesma za izrael.

BA
bazinga
14:36 12.03.2019.

Roko je proizvod frustriranih hrvatina koje podržava VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije