Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žali zbog ishoda

Roko stao u Ilminu obranu: 'Ne podržavam spuštanje i omalovažavanje drugih'

Foto: RTL
1/2
27.12.2018.
u 15:49

Roko Blažević Kandidat RTL-ova showa nastavlja slijediti svoje glazbene snove. Mnogi mu predviđaju veliku svjetsku karijeru, a on mašta o nastupu na pozornici iz snova.

Talentirani Roko Blažević briljantnim nastupima u Zvijezdama žiri je nekoliko puta doveo do suza. Tepali su mu da je hrvatski Michael Buble, a na kraju mu je pobjeda izmakla za dlaku.

Roko je u ukupnom poretku završio na drugom mjestu odmah iza Ilme Karahmet, a njegov plasman podigao je prašinu na društvenim mrežama.Svoje nezadovoljstvo izrazili su mnogobrojni gledatelji koji smatraju da je upravo Roko taj koji je trebao biti nova RTL-ova zvijezda.

Splićaninu se nisu svidjele kritike na račun njegove kolegice iz Kiseljaka pa je džentlmenski stao u njezinu obranu. – Inače ne podržavam spuštanje i omalovažavanje drugih i, kao što sam već rekao, smatram da je Ilma izvanserijska pjevačica i da je svaka riječ omalovažavanja upućena njoj apsolutno neargumentirana – napisao je Roko pa nastavio sa zahvalama svima onima koji su ga bodrili tijekom showa.

– Presretan sam i preponosan jer, sudeći po mnogim člancima i raspravama u prethodnih nekoliko dana, osvojio sam srca i simpatije brojnih gledatelja što je po mojem mišljenju i najveća pobjeda. Hvala svima koji me i dalje prate i bodre. Molim vas, ne širite hate! Samo ljubav – napisao je Blažević kojem nakon showa ponude ne prestaju pristizati.

– Već imam zakazane nastupe unutar Hrvatske i izvan nje. Prosinac je po tom pitanju uvijek ubitačan, a ove godine imam još više nastupa nego prethodnih godina – rekao je Roko za RTL. Mladi Splićanin nastavlja ostvarivati svoje snove, a jedan od njih je i nastup na Eurosongu koji Roko priželjkuje u skorijoj budućnosti. – To je moja pozornica iz snova i zasigurno najveći glazbeni san za koji se iskreno nadam da će se jednog dana i ostvariti – zaključio je mladi glazbenik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2nd place🥈! Prije svega zelim cestitati izvanrednoj @ilmakarahmet_official na zasluzenoj pobjedi! Hvala svima koji su vjerovali u mene! Hvala mojoj obitelji, prijateljima, profesorima i mom razredniku @zorandeki koji je izdrzao sve ove moje izostanke i uz to sve mi je bio ogromna podrska😉. Hvala mojoj @dubravka.plesko na svemu sto je napravila za mene i ostale "mikrofonce"❤. Hvala izvrsnoj produkciji i nasim vocal coachevima @dinotori i @saraknezevich ! Također zelim cestitati svojoj @lorenabucan koja je vise puta u showu pokazala da je apsolutno cudo te naravno svim drugim kandidatima. Najvise na svijetu zelim zahvaliti covjeku koji se zove @jacques_houdek ! Ono sto vi vidite na TV-u nije ni priblizno onome koliko se on stvarno trudio za nas i gorio za svoje kandidate! @jacques_houdek , @mihovil_bek i cijeli njihov tim je spreman napraviti SVE za nas mlade. Za mene je ovo bila jedna predivna avantura i hvala vam jos jednom jer uz sve ove vase poruke se i ja osjecam kao pobjednik! Jako sam sretan i uzbuđen da mogu najaviti da uskoro od mene mozete ocekivati nesto novo i fantasticno, ali za vise informacija cete morati jos malo pricekati🤷‍♂️. Nadam se da nisam nikoga zaboravio spomenuti. Volim vas i hvala jos jednom svima za sve! Idemo dalje jos jaci! What doesn't kill you makes you stronger! ⭐❤

A post shared by Roko🎙 (@rokoblazevic_official) on

Pogledajte i gdje su danas dance zvijezde 90-ih.


 
Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mama
16:17 27.12.2018.

bravo Roko,odlican mladi pjevac čiji glas jednostavno osvaja čovjeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije