Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodoljiva Charlotte

Robert de Niro kujicu Bradleyja Coopera obasipa poklonima

de niro
Pixsell
30.10.2011.
u 19:00

Charlotte je od holivudske legende do sada dobila dvije ružičaste kože ogrlice s lancem, odjevne predmete i pregršt slastica

Robert De Niro je na snimanju filma “Limitless” prvi put vidio Charlotte, psa Bradlyja Coopera i od tada joj neprestano šalje poklone. Holivudskoj legendi kujica se toliko svidjela da svako malo naziva Coopera i raspituje se o njoj.

Do sada je Charlotte od zvijezde dobila dvije ružičaste kožne ogrlice s lancem, nekoliko odjevnih predmeta i pregršt slastica. Bradlyjevi prijatelji otkrili su američkim medijima da je glumac bio dirnut ovim gestom.

Robert De Niro i Bradly Cooper zbližili su se na filmskom setu. Da se vlasnik ne bi osjećao manje voljen od psa, De Niro mu na kućnu adresu poslao dvanaest velikih pizza s nadjevom od sardina koje Cooper ne može vidjeti. Holivudska se legenda, poznato je, obožava šaliti na svačiji račun. Hoće li mu i kako mlađi kolega uzvratiti, ostaje tek da se vidi.

Ključne riječi

Komentara 2

BI
billynik
08:42 31.10.2011.

Bravo večernji genijalan članak???

Avatar salaso
salaso
14:18 31.10.2011.

XXXX vas pas... šta i vi odoste u žutilo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije