Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvest ću te na vjenčanje

Robbie Williams napokon pred oltarom

robbie williams
27.11.2009.
u 08:54

Bivši najlucidniji član britanskog boy benda Thake That Robbie Williams zaprosio je na vrlo originalan način svoju djevojku Aydu Field uživo na australijskom radiju.

Nekad je žene "konzumirao" kao djeca slatkiše, no to je sve sada za bivšeg člana benda Take That preporođenoga promiskuitetnog Robbieja Williamsa stvar prošlosti.

Naime, zaljubljeni je pjevač na vrlo originalan način zaprosio svoju djevojku Aydu Field i to pred milijunima slušatelja, za gostovanja na australijskom radiju.

- Postoji li netko za koga bi se htjela udati? Jesam li to možda ja? Hoćeš li se udati za mene i biti moja od sada do vječnosti? - zapitao je na radiju Williams svoju djevojku koja je jedva dočekala reći da. Improvizirani prsten koji je pjevač svojoj odabranici stavio na ruku bit će uskoro zamijenjen pravim i zasigurno skupocjenim dijamantnim prstenom. Ipak, je u pitanju Robbie kojem se novci dugo ne zadržavaju u džepu.

Budući supružnici upoznali su se prije tri godine, otkako se kontroverzni glazbenik počeo dovoditi u red.

Ključne riječi

Komentara 1

BT
bili-tartuf
11:15 27.11.2009.

ovega drogiranoga foliranta,..bi tribalo u przun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije