Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2567. 'zvijezda'

Rob Lowe dobio svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

rob lowe
Foto: EPA/PAUL BUCK/Hina
1/2
11.12.2015.
u 07:50

Na svečanosti je uz njega stajala i glumica Gwyneth Paltrow, a Lowe se prisjetio trenutka kada je kao 13-godišnjak odlučio pisati sada pokojnom filmskom i televizijskom producentu Aaronu Spellingu tražeći posao.

Američki glumac Rob Lowe, koji se proslavio ulogama u filmu "The Outsiders" i tv-seriji "Zapadno krilo", dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Na svečanosti je uz njega stajala i glumica Gwyneth Paltrow, a 51-godišnji Lowe prisjetio se trenutka kada je kao 13-godišnjak odlučio pisati sada pokojnom filmskom i televizijskom producentu Aaronu Spellingu tražeći posao.

-Osobno mi je napisao "Hej, dijete, ne možeš doći u studio bez dozvole roditelja, to je prvo, a drugo, mislim da bi ti jednoga dana zbilja mogao dobiti taj posao- ispričao je Lowe.

-Pa eto, gospodine Spelling, taj posao nisam nikad dobio, ali evo me tu danas, odmah pored vas na holivudskoj Stazi slavnih- rekao je Lowe.

Prema podacima holivudske gospodarske komore Lowe je postao je 2567. 'zvijezda' na Stazi slavnih.

>>Rob Lowe u TV showu iskritizirao bivšu curu Sarah Jessicu Parker

>>Slavni glumac umalo stradao u poplavi u Francuskoj!

Foto: EPA/PAUL BUCK/Hina

EPA/Paul Buck/Hina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije