Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovska glazbenica

Rita Ora ponovno naljutila Srbe i to zbog pitanja Kosova: 'Namjerno provocira'

Foto: PA/Pixsell
1/9
16.12.2023.
u 18:20

Pjevačica je gostovala u američkom podcastu "Dear Media", gdje je ustvrdila kako je rođena na Kosovu, a da kada se ona rodila, bilo je dio Albanije

Kosovka pjevačica Rita Ora (33) već je nekoliko puta do sada naljutile građane Srbije, a ovaj put je to uspjela ponovno zbog teme Kosova. Pjevačica je gostovala u američkom podcastu "Dear Media", gdje je ustvrdila kako je rođena na Kosovu, a da kada se ona rodila, bilo je dio Albanije. 

Voditeljica podcasta komentirala je kako u glazbenoj industriji ima puno Albanki, a Rita se nadovezala:

VEZANI ČLANCI

 

"To je divno, kad sam ja počinjala 2012., to nije postojalo. Sad imamo Dua Lipu, Baby Rexu i prekrasno je. Prirodno je da nas uspoređuju, pogotovo što nas nema puno u svijetu... Ali nas tri smo jako različite..." - rekla je između ostalog pjevačica, no srpski čitatelji su se raspalili u komentarima da Rita širi laži, te da bi se trebala educirati.

"Kosovo nikada nije bilo dio Albanije, ali OK, naravno", "Pitam se kad je Kosovo bilo dio Albanije?", "Prije nego što počnete širiti laži, pročitajte molim vas nešto iz povijesti"... - tek su neki od ispisanih komentara.

1/10

Srpski mediji raspisali su se o njezinim izjavama.

"Opet je, nakon brojnih izjava, dokazala da je neupućena u geopolitičke prilike, odnosno da je toliko bezobrazna i bezobzirna da namjerno provocira ljude s naših prostora krajnje netočnim informacijama" - piše, naime, srpski Telegraf.

Podsjetimo, Rita Ora je svojedobno uputila apel Appleu da na svoju kartu ucrta državu Kosovo. 

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana

Ključne riječi

Komentara 3

PD
plavi-devet
20:42 16.12.2023.

Ima dobru facu i dojku. Sto god kaze meni pase. Boli me djoko za Kosmet.

DR
Draconic5
20:15 16.12.2023.

Nije Rita nimalo neupućena, i očigledno predobro zna što govori! Lijepa i pametna, i provocira Srbe, a što ćeš joj.

Avatar Idler
Idler
19:24 16.12.2023.

No dobro, bude več 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije