Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rita Ora i Liam Payne opjevali romansu i glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey

Rita Ora i Liam Payne opjevali romansu i glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey
Foto: Promo
30.01.2018.
u 09:16

Pedeset nijansi slobodniji u Zagrebu samo u Lisinskom i multiplexima Cineplexx od 6.2.2018.

Hrvatska će publika uskoro imati priliku svjedočiti velikom finalu ekranizacije suvremene bajke koja iz godine u godinu uzburkava strasti čitateljica diljem svijeta. Pedeset nijansi slobodniji posljednji je nastavak kontroverznog filmskog hita snimljenog prema bestseler trilogiji engleske spisateljice E. L. James te nam nesumnjivo donosi eksploziju za kraj. Za razliku od prva dva nastavka, veliko finale popularne trilogije filmoljupci će imate priliku pogledati i u svečanom ambijentu Vatroslava Lisinskog 6., 7., 8., 9. i 10.2.2018.

Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u ulogama gospodina i gospođe Grey, glumačkoj ekipi pridružuju se Brant Daudherty, Bella Heathcot, Eric Johnson, Arielle Kebbell te Rita Ora.

Popularna britanska pjevačica, modna ikona i glumica u usponu – Rita Ora – u trilogiji utjelovljuje Christianovu mlađu sestru Miu Grey. Ona i bivši One Direction-ovac Liam Payne za Pedeset nijansi slobodniji snimili su duet koji je izuzetno brzo osvojio glazbene ljestvice i globalnu pop publiku, čak i prije no što će film uopće dospjeti u kina. Pjesma For You novi je službeni soundtrack filma, na čiji su se uspjeh strani mediji osvrnuli kao »breaktrough smash« i službeno je proglasili hitom koji će fanove zasigurno još više zagrijati za posljednji nastavak obožavane erotične romanse.

U ovom hit duetu Rita Ora i Liam Payne pjevaju o neočekivanom pronalasku ljubavi koju nisu tražili ali je ona pronašla njih, onog trenutka kada su upoznali jedno drugo. Pjesma govori o ljubavi koja se javlja iznenada, ogleda se u očima ljubavnika, mijenja sve ono što su prije mislili da znaju o životu i zauvijek postaje dio njih. Opisuje ljubav koja pruža utočište i osjećaj doma, a istovremeno – oslobađa. Time se For You savršeno uklapa u tematiku Pedeset nijansi slobodniji u kojem glavni junaci pronašavši ljubav pronalaze osobno oslobođenje i novo poimanje sreće. Pjesma je sada dobila i službeni video spot u kojem uloge karizmatičnog para izgubljenog u silini uzajamne ljubavi preuzimaju upravo glazbenici Rita Ora i Liam Payne, uz povremene »flashbackove« na detalje iz filma za koji je pjesma i snimana.

U Pedeset nijansi slobodniji, Chrisitan i Anastasia u zajedničkom su životu pronašli sve što su ikada tražili. Uživaju u braku, ljubavi, intimi i luksuznom životnom stilu. Nikada nisu bili sretniji no sad, sve dok njihovu idilu iznenada ne ugrozi splet nesretnih okolnosti. Romansa se preko noći pretvara u akcijski triler, a napetost i akcija ovog puta sele van Crvene Sobe.

Doživite vrhunac u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog i budite dio svečane pretpremijere 6.2.2018., pretpremijerne projekcije 7. veljače, te redovnih projekcija 8., 9. i 10. veljače 2018.

Gospodin i gospođa Grey vas očekuju.

Više informacija o projekcijama Pedeset nijansi slobodniji u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog možete pronaći ovdje. Ulaznice su već u prodaji, a cijene iznose 39kn za pretpremijerne i 37kn za redovne projekcije.

Službeni video spot za pjesmu For You

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije